Ben mi eski kafalıyım yoksa yeni şeyler mi çirkin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    eski
Daha iyisi yapılmadı bence. (RTX tıtan hariç.)
Eki Görüntüle 62771
Eki Görüntüle 62772

Gecen gun sahibindenden 1500 liraya aliyordum satici get kabul etseydi...

Katiliyorum, Pavyon RGB'lerinin kasalari ele gecirmedigi zamanlarda neon, UV mavi ve yesil ledler kullanilirdi. UV isikta parlayan kablolar, sogutucular...

Hazir 2000'ler demisken

Son düzenleme:
Eskiden bende sizinle aynı düşüncedeydim fakat artık daha sade şeyler tercih ediyorum. Daha hoş duruyor.

Hocam konu sadelik değil çünkü sadelik böyle bir şey değil, dünyanın en düz temperli kasasını kullanıyorum kasa dediğin budur yani üstten alttan garip şeylerin fırladığı bir şey değil. Ekran kartı ise çok daha farklı bir şey,

Kasa dediğin RGB olmaz tek renk olur, siyah kasa ışıklar kırmızı budur.

Böyle mi?

Bu günümüzde her şey için böyle ve nefret ediyorum. Bu minimalizm denen akımı kim çıkarttıysa onu öpmek istiyorum.

Sizce hangisi daha güzel?

Tasarımları biraz da ihtiyaçlar belirliyor dostum. Günümüzde GPU kartların termal problemleri o kadar büyük ki kapağın altında bulunan bakır boru ve plakaları sakladıklarında böyle bir görüntü çıkıyor. Sene kactı hatırlamıyorum ATI Radeon'un zamanının ötesinde bir yakışıklılıkta olan X1950XTX isminde bir GPU'su vardı. Ben o karttan daha yakısıklı bir kart görmedim. Telefonlarda da durum farksız, daha büyük ekran beklentisini karşılamak için ekranda çerçeve yok. Eğer beklenti böyle olmasa Nokia hala dünya pazarında lider. Sirocco da en iyi telefon olarak kalırdı. Ancak bu durum böyle devam etmez, bir süre sonra bu telefon işi saate daha sonra da gözlüğe ya da neural link gibi firmaların implantasyonuna evirilecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayir, tam tersi koyu lacivert olacak!

Ayni boyle;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…