Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir şey yapmana izin vermediği için olabilir mi?Kesinlikle katılıyorum, dünyada hacklenmesi en zor cihaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Belki A18 Pro işlemcili uyguna çıkarsa (20k seviyelerinde) alınabilinir. Oyun oynamadığım cihaza +30k üstü para vermek benlik değil.
Aynı şekilde düşünüyordum, sonra hayatımda oyunlar çıkınca ve işime yoğunlaştıkça mecburen bu cihazlara yöneldim.Belki A18 Pro işlemcili uyguna çıkarsa (20k seviyelerinde) alınabilinir. Oyun oynamadığım cihaza +30k üstü para vermek benlik değil.
- Makaleler
- 6
Aynı şekilde düşünüyordum, sonra hayatımda oyunlar çıkınca ve işime yoğunlaştıkça mecburen bu cihazlara yöneldim.
Ama herkes MacBook kullanacak diye bir zorunluluk yok. Bana kalsa Samsung'un laptoplarını alırdım. En azından arada bir oyun oynardım çok iyi olmasa da.
Şu yüzden Macbook aldım:Ne zaman Book serisine baksam Onur Babacan'nın ASUS laptop hakkında yaptığı video aklıma gelir nedense.
- Gaming laptop kullanıyordum, adaptörle beraber toplam 4 kg geliyordu. Günde 15 bin adım atan biri olarak bu beni çok zorluyordu, özellikle yaz aylarında.
- Şarjda veya şarjda değilken aynı performansı vermesi büyük nimet.
- Şarjının gerçekten uzun gitmesi… hâlâ aklım almıyor.
- Makaleler
- 14
Artık "gaming" derdin kalmadı. Çünkü artık oynayabileceğin oyun sayılı.Gaming laptop kullanıyordum, adaptörle beraber toplam 4 kg geliyordu. Günde 15 bin adım atan biri olarak bu beni çok zorluyordu, özellikle yaz aylarında.
ARM64 mimarisi. Ama yapabileceklerin de sınırlı kalmaya devam edecek. Zaten şarjda uzun gidecek cihaz istiyorsan "Gaming" almayacaksın.Şarjda veya şarjda değilken aynı performansı vermesi büyük nimet.
- Makaleler
- 6
Şu yüzden Macbook aldım:
- Gaming laptop kullanıyordum, adaptörle beraber toplam 4 kg geliyordu. Günde 15 bin adım atan biri olarak bu beni çok zorluyordu, özellikle yaz aylarında.
- Şarjda veya şarjda değilken aynı performansı vermesi büyük nimet.
- Şarjının gerçekten uzun gitmesi… hâlâ aklım almıyor.
Günümüzdeki ARM tabanlı Windows laptoplarda öyle.
- Makaleler
- 14
Kesinlikle katılıyorum, dünyada hacklenmesi en zor cihaz.
Hocam biraz araştırdım fakat bu ürünle yarışabilecek (gerek şarj süresi, gerek kullanım deneyimi açısından) bir cihaz yok Windows ekosisteminde. Varsa da ben aldıktan sonra yeni çıkmıştır.Artık "gaming" derdin kalmadı. Çünkü artık oynayabileceğin oyun sayılı.
ARM64 mimarisi. Ama yapabileceklerin de sınırlı kalmaya devam edecek. Zaten şarjda uzun gidecek cihaz istiyorsan "Gaming" almayacaksın.
Oyunlarla alakam yok artık zaten alırken ona göre aldım.