Aynı şekilde düşünüyordum, sonra hayatımda oyunlar çıkınca ve işime yoğunlaştıkça mecburen bu cihazlara yöneldim.

Ama herkes MacBook kullanacak diye bir zorunluluk yok. Bana kalsa Samsung'un laptoplarını alırdım. En azından arada bir oyun oynardım çok iyi olmasa da.

Ne zaman Book serisine baksam Onur Babacan'nın ASUS laptop hakkında yaptığı video aklıma gelir nedense.
Şu yüzden Macbook aldım:
  1. Gaming laptop kullanıyordum, adaptörle beraber toplam 4 kg geliyordu. Günde 15 bin adım atan biri olarak bu beni çok zorluyordu, özellikle yaz aylarında.
  2. Şarjda veya şarjda değilken aynı performansı vermesi büyük nimet.
  3. Şarjının gerçekten uzun gitmesi… hâlâ aklım almıyor.

Gaming laptop kullanıyordum, adaptörle beraber toplam 4 kg geliyordu. Günde 15 bin adım atan biri olarak bu beni çok zorluyordu, özellikle yaz aylarında.
Artık "gaming" derdin kalmadı. Çünkü artık oynayabileceğin oyun sayılı.

Şarjda veya şarjda değilken aynı performansı vermesi büyük nimet.
ARM64 mimarisi. Ama yapabileceklerin de sınırlı kalmaya devam edecek. Zaten şarjda uzun gidecek cihaz istiyorsan "Gaming" almayacaksın.

Şu yüzden Macbook aldım:
  1. Gaming laptop kullanıyordum, adaptörle beraber toplam 4 kg geliyordu. Günde 15 bin adım atan biri olarak bu beni çok zorluyordu, özellikle yaz aylarında.
  2. Şarjda veya şarjda değilken aynı performansı vermesi büyük nimet.
  3. Şarjının gerçekten uzun gitmesi… hâlâ aklım almıyor.

Günümüzdeki ARM tabanlı Windows laptoplarda öyle.

Artık "gaming" derdin kalmadı. Çünkü artık oynayabileceğin oyun sayılı.

ARM64 mimarisi. Ama yapabileceklerin de sınırlı kalmaya devam edecek. Zaten şarjda uzun gidecek cihaz istiyorsan "Gaming" almayacaksın.
Hocam biraz araştırdım fakat bu ürünle yarışabilecek (gerek şarj süresi, gerek kullanım deneyimi açısından) bir cihaz yok Windows ekosisteminde. Varsa da ben aldıktan sonra yeni çıkmıştır.

Oyunlarla alakam yok artık zaten alırken ona göre aldım.