- Makaleler
- 6
Zaten onu yapınca sadece Apple'a bağlı oluyorsun

Hocam herkes biliyor ki kısmı olarak daha zor hacklenmesi cihazlar.
Acer Swift cihazımın şarjı 7-8 saat dayanıyordu. Ekranı da gayet güzeldi. Oyunla alakanız yok iken Gaming cihaz alıp üstüne pil gücünü Mac ile karşılaştırmanız ne kadar mantıklı bilmiyorum.Hocam biraz araştırdım fakat bu ürünle yarışabilecek (gerek şarj süresi, gerek kullanım deneyimi açısından) bir cihaz yok Windows ekosisteminde. Varsa da ben aldıktan sonra yeni çıkmıştır.
Oyunlarla alakam yok artık zaten alırken ona göre aldım.
Çünkü saldırganlar bile Mac değil Windows'a yöneliyor.Hocam herkes biliyor ki kısmı olarak daha zor hacklenmesi cihazlar.
Hocam herkes biliyor ki kısmı olarak daha zor hacklenmesi cihazlar.
Gaming laptop aldığımda, ki bu sene 8 sene önceydi ve o zamanlar aktif oyun oynuyordum, Acer Swift’in ağırlığı kaç kilo idi? Ayrıca şarjda değilken de aynı performansı verebiliyorsa fiyatını öğrenebilir miyim?Acer Swift cihazımın şarjı 7-8 saat dayanıyordu. Ekranı da gayet güzeldi. Oyunla alakanız yok iken Gaming cihaz alıp üstüne pil gücünü Mac ile karşılaştırmanız ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Çünkü saldırganlar bile Mac değil Windows'a yöneliyor.
‘Asla’ demek çok iddialı bir düşünce hocam. Ben de bir zamanlar aynı şekildeydim, hatta muhtemelen daha da katıydım, ama hayat şartları beni buna itti.Bir arkadaşım zamanında Lenovo, ASUS laptop almak yerine MacBook tercih etti. Kendisi şu an çok pişman olduğu için 10 yıllık masaüstü sisteminde devam ediyor. Apple'ın ürünlerini asla kullanmam.
Yok şöyle, gaming laptop aldığımda ,ki bu sene 8 önce, o zamanlar aktif oyun oynuyordum, acer swift cihanızız kaç kilo idi, ayrıca şarjda değil iken aynı performansı verebilir ise fiyatını öğrenebilir miyim?
Arkadaşımın dediğine göre macOS çok sınırlı ve işlevsiz bir işletim sistemiymiş. Ben fikrimi değiştirmem. Linux bile kullanırım, Mac kullanmam. MacBook'a vereceğim paraya da adam gibi bir gaming laptop veya masaüstü sistem dizerim.'' Asla'' çok iddalı bir düşünce hocam, bahsettiğim gibi ben de öyleydim, hatta muhtemelen daha da beterdim, fakat hayat şartları buna itti.
Arkadaşımın dediğine göre macOS çok sınırlı ve işlevsiz bir işletim sistemiymiş.