Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Cumhuriyet neden?Boy farkınız, kaçıncı sınıf gibi gözüktüğün, görüştüğü veya sevdiği biri var mı?
Manisa'da hangi lise hocam?
Benden 5 cm falan uzun sadece. Boyum 155
Hayır.
Cumhuriyet neden?
Benden 5 cm falan uzun sadece. Boyum 155
Yaşadığın şey aşk değil. Güzelliğinden etkilendin büyük ihtimal.
Sevgili olaylarına lisede girmeni pek tavsiye etmem. Hem toksik, hem de kısa ömürlü oluyor. İki tarafa da zarar verebilir.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Zaten öyle hocam da yani nasıl derler bilmem hayalimdeki güzellik olsa gerekYaşadığın şey aşk değil. Güzelliğinden etkilendin büyük ihtimal.
Sevgili olaylarına lisede girmeni pek tavsiye etmem. Hem toksik, hem de kısa ömürlü oluyor. İki tarafa da zarar verebilir.
Zaten çıkma teklifi de etmem kimin it mi cin mi olduğunu bilmiyorum.Yaşadığın şey aşk değil. Güzelliğinden etkilendin büyük ihtimal.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Biri 18'e girecek diğeri 15 yaşında. Bu bir suç: O
Ne güzel işte. Kızı kandırsın "sapık kız" deyip tazminat davası açsın. Gelen parayla bir yastık anime kızı alınabilir. Büyük boy ama.
@Torukojin Kaneki hocam şaka bir yana, hiç bu topa girme bence. Boş ver gitsin. Seni bekleyen daha güzel çıtırlar vardır.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Heyt be konuyu görünce 4 sene önceki anılarım canlandı.
Konuya gelicek olursak maalesef animede olmadığımızdan böyle bir şey olmiyacak. Yaşadığınız geçici bir şey o yüzden pek uğraşmayın lise hayatınıza bakın.
17'imde liseden mezun oldum 11. sınıf birisi nasıl 18'e giriyor? 16 veya 17'ye yeni geçmiş olur 11. sınıf birisi.
17'imde liseden mezun oldum 11. sınıf birisi nasıl 18'e giriyor? 16 veya 17'ye yeni geçmiş olur 11. sınıf birisi.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Ne güzel işte. Kızı kandırsın "sapık kız" deyip tazminat davası açsın. Gelen parayla bir yastık anime kızı alınabilir. Büyük boy ama.
@Torukojin Kaneki hocam şaka bir yana, hiç bu topa girme bence. Boş ver gitsin. Seni bekleyen daha güzel çıtırlar vardır.
Umarım vardır
9. sınıf birisi kaç yaşında olur?Heyt be konuyu görünce 4 sene önceki anılarım canlandı.Konuya gelicek olursak maalesef animede olmadığımızdan böyle bir şey olmiyacak. Yaşadığınız geçici bir şey o yüzden pek uğraşmayın lise hayatınıza bakın.
Torukojin Kaneki
Başarılı
2010luyum.