Sevgili falan yapma onları büyüyünce yaparsın. Arkadaşlık olarak ortamlara girmeye çalış, hiçbir zaman sessiz çocuk olma sonra ortam kurmakta zorlanırsın o yüzden bazı çocuklar nakil olmuştu okuldan. Sınıf gruplarına özel sohbet grupları falan da açıyorlar orayada girebilirsin öyle.

Sevgili falan yapma onları büyüyünce yaparsın. Arkadaşlık olarak ortamlara girmeye çalış, hiçbir zaman sessiz çocuk olma sonra ortam kurmakta zorlanırsın o yüzden bazı çocuklar nakil olmuştu okuldan. Sınıf gruplarına özel sohbet grupları falan da açıyorlar orayada girebilirsin öyle.
Ne kadar büyüyünce yapayım sizce? Abim yap dedi. Okuldaki kızlar da güzel.

9. sınıfa yeni geçtim, tavsiyeniz var mı?

OBP'ni yüksek tut. Gerekirse bu forumda milyon kere yazacağım. OBP'ni yüksek tut yeter lisede. Mümkünse 95 üzeri.

Ne kadar büyüyünce yapayım sizce? Abim yap dedi. Okuldaki kızlar da güzel.

İnan bana aşırı boş iş. Para ve vakit kaybından başka hiçbir şey değil lisede.

Şu yaşta sevgili yapmanın sana tek getirisi ayrılık acısı olur. Öncelikle bunu kafanda tut.

Ayrıca özellikle "arkadaşlık önerisi" istemekten ziyade akışına bırakmanı öneririm. Ben mesela şu anda okuldaki en yakın arkadaşımla 9. sınıfın 2. dönemi tanışmıştım. Zamanla okulundakileri tanımaya ve hangilerinin seninle kafa dengi olduğunu, kimin iki yüzlü olduğunu, kimin adam olduğunu görürsün zaten.

Ayrıca dalga geçiyormuşum gibi anlaşılmasın ancak "sizce sevgili yapayım mı?" diyen birinin kolay kolay sevgili yapabileceğini sanmıyorum.

Şu yaşta sevgili yapmanın sana tek getirisi ayrılık acısı olur. Öncelikle bunu kafanda tut.

Ayrıca özellikle "arkadaşlık önerisi" istemekten ziyade akışına bırakmanı öneririm. Ben mesela şu anda okuldaki en yakın arkadaşımla 9. sınıfın 2. dönemi tanışmıştım. Zamanla okulundakileri tanımaya ve hangilerinin seninle kafa dengi olduğunu, kimin iki yüzlü olduğunu, kimin adam olduğunu görürsün zaten.

Ayrıca dalga geçiyormuşum gibi anlaşılmasın ancak "sizce sevgili yapayım mı?" diyen birinin kolay kolay sevgili yapabileceğini sanmıyorum.
Yapıyorsa da "biz evlenicez abi çok aşığız." kafasında olmadığı sürece sıkıntı yok.
18 yaşını geçtikten sonra olabilir ama ben sevgili yapmayı önermiyorum zamanımı ve paramı tasarruf etmek için.
OBP'ni yüksek tut. Gerekirse bu forumda milyon kere yazacağım. OBP'ni yüksek tut yeter lisede. Mümkünse 95 üzeri.

İnan bana aşırı boş iş. Para ve vakit kaybından başka hiçbir şey değil lisede.
Tamamdır. Teşekkürler.

@Testo Unit Dil bölümüne geçeceğim zaman nakil yaptırmaya gerek var mı sizce? Nakil denemek istediğim okulun dili daha sağlam. Şu an ki okulum baya yakın ama akıllı tahta yok fakat CİMER'e yazarsak binamız değişecekmiş.

Son düzenleme:
Tamamdır. Teşekkürler.

@Testo Unit dil bölümüne geçeceğim zaman nakil yaptırmaya gerek var mı sizce? Nakil denemek istediğim okulun dili daha sağlam. Şu an ki okulum bayağı yakın ama akıllı tahta yok fakat CİMER'e yazarsak binamız değişecekmiş.

Öbür okul ne kadar uzak? Yolculuk sürelerini yazar mısın? Ona göre artılarını ve eksilerini sıralayaşım.