@34ilness, sen de artık neyin ne olduğunu anlamaya başlamışsın ama "sevgin"in önüne de set çekemiyorsun gibi duruyor. Sırf sevmekle olsaydı keşke.
Ek olarak yaşlar kaç acaba?
Keşke hocam inanın çok yoruldum 20 yaşındayım hocam böyle her şeyde bana soğuk yapması yanında olmaya çalışıyorum üzüldüğü zaman tek başıma kalmak istiyorum konuşmak istemiyorum diyor şey diyor bana ben aile evinden daha kötü bir hayat yaşamak istemiyorum diyor ama ben hep bizim için çabalıyorum onun yüzünü güldürmeye mutlu etmeye çalışıyorum hep ama ne yapsam yine bana karşı o soğukluğu geçmiyor böyle 1 2 gün normal mutlu konuşsak sonraki günler hep soğuk davranıyor mesela buluşuyoruz bir yerlere gidiyoruz yemek yemeye filan gidiyoruz şu anlattığıma gülersiniz ama ayranın kapağını masaya koydum diye bana yapmadığı soğukluk kalmadı o an için bir şey söylemiyor ama günler sonrasında açıyor bu konuları işte diyor niye onu oraya koydun niye bunu böyle yaptın sürekli beni eleştirmeye kalkıyor yaptığım her şeyi eleştiriyor.
Annemle de konuştum. Annem de "Oğlum," dedi, "eğer yine aynı şeyleri söyleyip ayrılacaksa, seni üzecekse daha fazla üsteleme." dedi. "Senin çabana yazık." dedi.
Anneniz çok doğru söylemiş. Hayat bu bazen üzer bazen şaşırtır. Eğer tek taraflı çabayla gidiyorsanız bırakın IP inceldiği yerden kopsun. Daha iyisi veya daha denginize gelen illaki olacaktır. Kira konusu falan deyince bazı T.C. Kızı aklı şunu yaşıyor herkes için demiyorum. Babamın evi var arabası var annemi iyi kötü geçindiriyor ya aynı seviyede olacağım ya da daha iyisine layık olacağım dediği için bir yerleri havaya sıçrıyor. Bunu da farklı formlarda yaşayan birisi için kendimden bildiğim için söylüyorum. Bu yaşta kendinizi bu kadar yıpratmayın.
Çok haklısınız hocam sadece benim çabalamamla olmuyor hiçbir şey tek benim çabamla yürüyor bu ilişki zaten hep ben alttan alayım hep ben bir adım atayım hep ben her şeyi yapayım o hiçbir şey yapmasın çabalamasın zaten kurduğu cümlelerle söylediği sözlerle gurur filan bırakmadı bende neymiş kendilerinin evi var mış gelmiş bana ben kirada yaşamak istemiyorum diyor kendilerinin bile değil o ev babaannesinin evi ben en baştan beri hep dürüst oldum ona karşı hocam hiçbir zaman ona yalan söylemedim hiçbir zaman onu kandırmadım hep onun yüzünü güldürmeye çalıştım çicekler yolladım hediyeler aldım özenle not yazdım hep yüzü gülsün diye ben kendi dertlerimi bile unuttum biliyor musunuz o üzgün olduğumu anlamasın üzülmesin diye kendimden çok hep onu düşündüm ama o yaşadığı en ufak olayda bile hep bana soğuk davrandı ailesiyle kavga ediyor hep bana soğuk yapıyor ben onun yanında olmaya çalışıyorum hep üzgün olduğu zamanlarda tek kalmasın üzülmesin diye beni hep kendinden uzaklaştırıyor hocam bakın size yemin ediyorum annemle babam 2 3 hafta önce kaza yaptı araba büyük hasar aldı ben o zaman bile ona soğuk davranmadım ona kötü davranmadım ama o yaşadığı her şeyi bahane ederek hep bana soğuk davrandı kötü davrandı dün gelmiş bana şey diyor annem senin tipini beğenmiyor neden dedim çok yaşlı duruyor diyormuş bana gelmiş bakımlı ol yüzüne bak diyor oda yüz kremi kullanmadığım için hocam ben zamanında çok büyük bir ameliyat geçirdim ölümden döndüm o yüzden fazla stres sıkıntı üzüntüye maruz kaldım bu yüzden biraz büyük gösteriyorum oda gelmiş bana şey diyor: Ben etrafımdakilerin senin tipine laf atmasını istemiyorum moralim bozuluyor diyor: Bende dedim ki ınsanların dediklerine göre hareket etmek zorunda değiliz benim karakterim temiz kimsenin ne dediği ne yaptığı beni ilgilendirmiyor hocam daha zoruma giden mesajları da var onları da yazacağım: Ben sadece kimsenin alay etmesini istemiyorum herkes herkese söylüyor biliyorum ama gücüme gidiyor beğenmezse istemicekler bende itiraf edeyim çekici bulmuyorum seni kızma bana ama ben gelecek kurmak istemiyorum herkes kendi hayatına gitsin yüzüğünüde geri vereceğim sana dedi: Bende tamam dedim dünden beri konuşmuyoruz Instagram'da fotoğraflarımız duruyor silmemiş biosunuda silmemiş çünkü benim adımın harfi var BIOS'unda ne yapmaya çalışıyor anlayamıyorum onu.
Son durum bitti arkadaşlar.
Hocam siz mi bitirdiniz yoksa kız o yazdığından sonra mı bitirdi?