Hiçbir şey için üzülmeye değmez (Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın ben daha kötüyüm o konuda :) ) Biraz işinize odaklanın sonra sana güç katacak birini bulursun. Böyle muhabbetler aklına geldikçe güler geçersin. (Yaşın benden genç dinamiğini bozma benim zamanımda bana tavsiye veren yoktu onun gücüyle rahat ol)

Ayrıl falan deyip ukalalık yapmak istemiyorum, çünkü karşı taraftan nasıl göründüğünü ben de biliyorum. Ama yapacak pek de bir şey yok gibi, ileriyi düşünün biraz da. Bu tip insanlar hayattan soğutabilir sizi, enerjinizi tamamıyla alır. Bence karşına alıp detaylıca konusmayı dene ama ayrılıktan başka bir çözüm de göremiyorum. Onun kişiliği böyleyse yapacak bir şey yok, değiştiremezsiniz. Kötü olduğum anımda karşımdaki bana sevgi gösterip yardımcı oluyorsa, soğuk olmak yerine ekstra sıcak olurum. Olması gereken de bu zaten. Çok önemsemiyor gibi.

Bitirmekte çok iyi yapmışsın hocam. Bunlar asla seven birisinin söyleyeceği sözler değil. Seven birisi gerektiği zaman her şeyi yapar. Seninki kirada oturmam diyor.

Ben elimden gelen her şeyi yaptım hocam cidden onu mutlu etmek için her şeyi yaptım yüzü gülsün diye yine yaranamadım ben ona bu arada üzülmüyorum kimse yanlış anlamasın bana koyan tek şey verdiğim emeğin verdiğim değerin çöp olması eski sevgilisiyle beraber birbirlerini takipe almışlar diyeceklerim bu kadar karaktersizin önünde gideni benim gibi gerçekten seven değer veren önemseyen birini kaybetti kendi bileceği bir iş.

Hocam siz mi bitirdiniz yoksa kız o yazdığından sonra mı bitirdi?

Ben ilişkiyi yine ayakta tutmayı denedim oda istemedi ben de daha fazla çabalamadım eski sevgilisiyle birbirlerini takipe almışlar sorsan çok sevdim derler yalan söylerler ama menfaatleri bitene kadar üç maymunu oynarlar hocam :)

Zaten şu konudan toksik olduğu belli, niye kendini ezerek kendine işkence ediyorsun birader, hiç mi değerin yok? Sıradakine geç.

Yok hocam değerim olup olmamasıyla alakalı değil bu olay ben şunu demek için çok çabaladım hani ben elimden gelen her şeyi yaptım çabaladım kendi istemedi verdiğim değeri verdiğim emeği hiçe saydı kendi bileceği için benim vicdanımda gönlümde rahat demek için çok çabaladım ama değmedi hiç.

Hiçbir şey için üzülmeye değmez (dediğimi yapın yaptığımı yapmayın ben daha kötüyüm o konuda :) ) biraz işinize odaklanın sonra sana güç katacak birini bulursun. Böyle muhabbetler aklına geldikçe güler geçersin. (yaşın benden genç dinamiğini bozma benim zamanımda bana tavsiye veren yoktu onun gücüyle rahat ol)

İnanin hocam hiç üzülmüyorum hatta üstümden bir yük kalktı bile diyebilirim çok toksik bir ilişkiydi eski sevgilisini takipe alması nasıl bir karaktere sahip olduğunu gösterdi bana midem bulanıyor bunun gibi karaktersiz insanları görünce iyi ki bitmiş diyorum çok pişman olacak ama geri dönse bile bir daha asla kabul etmeyeceğim onu gururumu iki paralık eden birine bir daha asla böyle bir sevgi yok.

Son düzenleme:
Kardeşim yaş 20 ise acelen ne çok erken iyi ki ayrılık olmuş bu zamanda o yaşta evlenilmez. Ayrıca ailesi hiç yapıcı değil sürekli madiyat öne sürülmüş yanlış istemeye gitsen up uzun bir liste verirlerdi eline zaten mesajına dönmemesi baştan ofsayt ucuz yırtmışsın.

Kardeşim yaş 20 ise acelen ne çok erken iyi ki ayrılık olmuş bu zamanda o yaşta evlenilmez. Ayrıca ailesi hiç yapıcı değil sürekli madiyat öne sürülmüş yanlış istemeye gitsen up uzun bir liste verirlerdi eline zaten mesajına dönmemesi baştan ofsayt ucuz yırtmışsın.

Hocam vallahi delikanlı gibi adam gibi sevdim elimden gelen her şeyi yaptım onu mutlu etmek için değmedi değmezmişte onun gibi birisine dediğiniz gibi hocam ailesi çok sorundu kızının mutluluğunu isteyen bir anne değil para onlar için her şeyden daha önemli yemin ediyorum size üstümden bir yük kalktı rahatladım kız sürekli olumsuz konuşuyordu bir soğuk bir iyi davranıyordu çok toksikti ben sürekli olumsuz konuşan negatif enerji yayan insanları hiç sevmiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Normalde burada çok konu açan biri değilim ama bu yaşadıklarımı daha fazla içimde tutmak istemedim, sizden tavsiye almak istedim. Cidden çok yoruldum.

Arkadaşlar, benim 5 aylık bir ilişkim var ama kız sürekli soğuk yapıyor. Yani şöyle; bir iyi davranıyor, bir soğuk davranıyor. Böyle ailesiyle kavga ediyor, ben onu motive etmeye, yanında olmaya çalışıyorum hep. Sürekli onu önemsiyorum, onu kendisine değerli hissettirmeye çalışıyorum ama ne yapsam, ailesiyle kavga ettiği zaman veya kötü bir gün geçirdiği zaman o soğukluğu hiçbir zaman geçmiyor. Bana karşı sanki ben onun sevgilisi değilmişim de düşmanıymışım gibi davranıyor. Onun kötülüğünü istediğimi zannediyor sanırım.

Ama arkadaşlar size yemin ediyorum, bakın yapmadığım şey kalmadı onun yüzünü güldürebilmek için. Ben sevince sevdiğim insana çok değer veren biriyim; çünkü sevdiğim insan her zaman benim için çok kıymetli olur. Ona evde olsun, iş yerinde olsun çiçekler gönderiyorum, hediyeler alıyorum, özenle not yazıyorum mutlu olsun, yüzü gülsün diye. Her şey güzel oluyor o gün için ama sonra ertesi gün tekrar SAR başa oluyor. Böyle iyi konuşuyoruz, sonrasında soğuk davranıyor, soğuk yapıyor. Mesela şöyle söyleyeyim; bir mesaj atıyorum ona, o mesaja bakmıyor, hikâye veya durum atıyor. Mesaja da 30 dk, 40 dk sonra bakıyor. Bu durum da beni iyice üzüyor, bana kendimi değersiz hissettiriyor.

Hadi onu geçtim arkadaşlar; şimdi ben bu kızla evlilik yoluna girdim. Gittim yüzük aldım, romantik bir şekilde ona evlilik teklifi ettim. Her şey ilk başta çok güzeldi, çok güzel gidiyordu. Kız sonra annesine anlattı beni. İşte annesi de benim hakkımda "evi var mı, maaşı ne kadar?" diye sormuş. Ben kıza karşı hep dürüst oldum, ona hiçbir zaman yalan söylemedim, ona olmayacak vaatler sunmadım. Çünkü böyle şeyler benim karakterime aykırı arkadaşlar, ben öyle bir insan değilim. Ben kıza hep söyledim, anlattım: "benim bir evim yok, kirada yaşayabiliriz." dedim. Onun annesi de babası da demiş; "nasıl geçineceksiniz, kirada nasıl yapacaksınız?" diye kıza hep söylemişler. Kız da bana diyor ki: "ben kirada yaşamak istemiyorum, hiçbir zaman istemeyeceğim de." deyip duruyor. Sürekli gururumu paramparça edecek cümleler kullanıyor, sürekli beni üzecek bir şeyler söylüyorlar.

Bir ayrılıp bir barışıyor ama ben ona karşı hiçbir zaman öyle şeyler söylemedim. Üzülmesin diye kendimi düşünmeyi bırakın, hep onu düşündüm; kendimi unutup hep onun yüzünü güldürmeye çalıştım. Annemle de konuştum. Annem de "oğlum," dedi, "eğer yine aynı şeyleri söyleyip ayrılacaksa, seni üzecekse daha fazla üsteleme." dedi. "senin çabana yazık." dedi. Arkadaşlar ben ne yapacağımı inanın bilmiyorum, bana bir tavsiye verir misiniz?

"Seni seveni zehir olsa yut, sevmeyeni bal da olsa unut." derler seninki o hesaba dönmüş. Bundan farklı ama sonu benzer olabilecek bir anımı anlatayım;
İki sene KYK da kaldım çok güzel medeni ve düşünceli bir oda arkadaşım vardı iki senelik de bir ilişkisi vardı ve evlenmeyi de düşünüyordu ama ben ve üçüncü ortak arkadaşımız biliyorduk ki kız kendisine, kendisinin ona verdiği değer kadar değer ve sevgi vermiyordu ve uzaktan bakıldığında da çok rahat belli oluyordu. Özel günlerde şarap ile baş başa kutlamalar, hediyeler, düşünceli sözler vs derken baktık ki çabalayan kişi hep bizim arkadaşımızdı, dalgasına da olsa ona; " ayrıl " diyorduk.
Kız kendisi ile evlilik düşünen kişinin ailesi ile yemek yemeye çekiniyordu kendi ailesinden sadece annesi biliyormuş babasına bile söylememiş ve bildiğin okul hayatında gizli saklı ilişki yürüttü bizim gözümüzde öyledir yani.
Şimdi sen aynı o arkadaşımız gibi kıza değer vermişsin her şeye katlanmışsın hediyeler almışsın benim bahsettiğim kişinin de ötesine geçip evlilik teklifinde bulunmuşsun peki sonunda ne olmuş?
Annesine anlatmış o da; " evi, arabası var mı? " demiş. Peki ben soruyorum kendisinin kızının neyi var mış da ev, araba beklentisine giriyor ne başarısı var, kendisinin/ailesinin kaç para geliri var?
Yani sevdiğin kızı ve ailesini biraz topa tutmuş gibi oluyorum kusuruma bakma da hacı senin iş yaş ciddi söylüyorum istersen 10 yıl bir kız ile ciddi ilişki yaşamış ol onunla evlilik yoluna giremeyebilirsin çünkü evlilik ciddiyet ve sorumluluk isteyen bir şey öyle ev ile arabayla olacak iş değil sen çok para da kazansan evin ve araban da olsa o yuva bir şekilde yıkılır benden sana tavsiye hiç bu kızla evlilik hayali kurma satın almış olduğun şeyleri iade edebiliyorsan iade et kendin kullanabiliyorsan kullan ama evlilik için para falan harcama bu evlilikte harcanan tek şey para değil sen olursun.
Sana değer verseydi paranın sorun olmayacağını, gerekirse iki göz evde de kalabileceğini, kendi ayakları üzerinde durabildiğini, çalışıp birbirinize destek olabileceğinizi söyler ve hepsinden önce de bir gün iyi davranıp ikinci gün soğuk yapıp ayrılmaya çalışmazdı. O kız seni sevmiyor kabul etmek gerek.
Yanlış araba alsan satar kurtulursun, dolandırılsan çalışır yine paranı kazanırsın, aldığın ev yıkılsa çalışır yenisini alır yine ev sahibi olursun ama yanlış bir evlilik yaparsan hayatın kararır, yıkılası bir yuvayı kurup da kendi hayatına zarar vermenin ve ömür boyu etkisini göreceğin bir hatayı yapmanın anlamı yok daha yolun başındasın ve derim ki yolun başındayken dön.