Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Galiba.Dostum senin açtığın önceki konuyu gördüm, sen aşık olmak için yer arıyor olabilir misin?
Ben böyle boya yasa takilmayi anlamıyorum ya. Ben kizim ve boyum 155'im cocuk 160 falan bile olsa takilmam yani anladin mi bu tur kompleksler bana sacma geliyor. Iste kiz kucuk olmali erkek buyuk olmali falan bence sacma yani. Kimyan uyusuyorsa herkesle olabilmelisin bence.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Keşke günümüz kızları böyle düşünse.Ben böyle boya yasa takilmayi anlamıyorum ya. Ben kizim ve boyum 155'im cocuk 160 falan bile olsa takilmam yani anladin mi bu tur kompleksler bana sacma geliyor. Iste kiz kucuk olmali erkek buyuk olmali falan bence sacma yani. Kimyan uyusuyorsa herkesle olabilmelisin bence.
150 cm olup 195 cm erkek arayan kızlar aklıma geldi.Ben böyle boya yasa takilmayi anlamıyorum ya. Ben kizim ve boyum 155'im çocuk 160 falan bile olsa takilmam yani anladin mi bu tur kompleksler bana saçma geliyor. Iste kiz kucuk olmali erkek buyuk olmali falan bence saçma yani. Kimyan uyusuyorsa herkesle olabilmelisin bence.
Erkek çıkıp dese ben 170 cm boyundayım en az 160 cm kız lazım dese hayatında görmediği linçi yiyebilir ama 150 cm kız çıkıp 195 cm erkek istiyorum deyince çok normal karşılanıyor.
Torukojin Kaneki
Başarılı
İzledim görmedim. Bekliyordum öyle bir şey ama olmadı.Hop hop hop hemen öyle sevinme. 2 gün sonra onu kekolar ile beraber görürsün.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bilemeyiz. İnan bana Türk kızlarının yarısı kekolara bakıyor maalesef ama yine de bir şans var Bunu kaç kere gördüm.İzledim görmedim. Bekliyordum öyle bir şey ama olmadı.