Benim Hocam YouTube kanalını tavsiye eder misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 315
Makaleler
1
Sınava çalışan hocalarım sizin bilginiz vardır. Benim hocam YouTube kanalı nasıldır, tüm derslerin videolarını oradan takip etsem iyi olur mu?

Hakkında bazı kötü yorumlar var, sormak istedim. YKS veya KPSS oradan çalışıp memnun olan var mı?

Ders kitaplarını da almayı düşünüyorum.

Beni çekmiyor ama çekenleri vardır. Nasıl bir ders anlatım tekniğiyle dersi dinleyebildiğinize bağlı biraz. Mesela üstteki arkadaşın dediği gibi Görkem Şahin beni bayıyor, ben direkt oturup dersimi dinlemek istiyorum. Bana ne senin anılarından. Zaten zorbela derse oturmuşum, zaman kısıtlı, bir de senin anılarını mı dinleyeceğim? Bu yüzden hep işini sade yapan insanları tercih ettim. Misal Özcan Aykın, Ferrum, Senin Biyolojin, Eyüp B...

Yok anı dinleyecek hiç halim yok, bana seri anlatımlı bir hoca lazım. Zaten sayısal yapım yok, sözel ile okunan bölümlerin de bir geleceği yok ama mecburen çalışıyorum işte.

Yok anı dinleyecek hiç halim yok, bana seri anlatımlı bir hoca lazım. Zaten sayısal yapım yok, sözel ile okunan bölümlerin de bir geleceği yok ama mecburen çalışıyorum işte.

Hocam hedefiniz ne bilmiyorum ama sözelde de kendinizi öne atmanız için sayısal kasmanız gerek. Onun dışında kimya için ferrum alternatifi yok gibi. Adam yavaş konuştuğu için 2X'e alıyorsunuz çoğu video akıp gidiyor. Ben ilk defa onun videolarında video keşke bitmese dedim.

TYT Biyoloji icin Selin Hoca, AYT Biyoloji icin Dr.Biyoloji.

TYT/AYT Fizik icin Ozcan Aykin.

TYT/AYT Kimya icin Ferrum veya Gorkem Sahin. Hangisinin anlatim tarzi sana daha iyi gelirse onu tercih et, ikisi de iyi hocalardir fakat
Gorkem Sahin ustte bahseldigi gibi derste cok fazla anilarini anlatiyor.

TYT/AYT Matematik icin daha cok pratikle pekistirmeni tavsiye ederim, matematik icin oyle kesin tercih et diyebilecegim bir kanal yok. Tum hocalar "Nasil daha iyi anlatabilirim?" diye dusunerek sorulari onceden cozuyorlar fakat bu sefer de bakis acisi kazandiramiyorlar. Gelismeden ziyade sonuc odakli anlatilan derslerin benim gozumde bir degeri yok. Illa bir kanal onereceksem de Eyup B'yi onerebilirim. Mert Hoca, Rehber Matematik gibi fenomen hocalara hic bakma.

Bu onerdigim kanallar birkac yil once iyiydi, su an nasillar pek bilmiyorum. Ayrica sorunuza cevap verecek olursam da Benim Hocam kanalini YKS'ye yonelik kullanmamistim, 10.sinifta tekrar etmek amacli kullaniyordum. Genel olarak anlatimlari iyiydi diyebilirim ama YKS icin daha YKS odakli kanallar kullanmanizi oneririm.

Kimya için belki ama biyolojide Biosem ve DR. Biyoloji varken tek olduğunu sanmıyorum. Kimyada bile Paraksilen Kimya var.

Hocam ben geçen sene Dr. Biyolojiden ilerlemiştim, 6D 3Y gelmişti. Şu an her denemede biyoyu fullüyorum neredeyse. İnanın Zeliha Yücel acayip iyi nokta atışı anlatıyor. Birkaç konu dinleyin ondan beni anlayacaksınız.

Kişiye kalmış, Barış hocanın bakış açıları çok şey katıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…