Detaylar
Kim cevapladı?Kenan Kara-Mert Hoca(Sanırım bu sene videoları yenileyecek.) öneririm.Merhabalar.
TYT Matematik için Soner Akıncı'yı izlemeyi düşünüyorum ancak geometride tamamen sıfırım. Temel atmak ve netlerimi yükseltmek için YouTube'da kimi izlemem gerekiyor? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kendini zorlarsan Eyüp B. veya Mahsum hocamı da öneririm. Mahsum hocam bilinmeyen cevherler kategorisinin başını çekiyor.
Veira
Üstün
Mükemmel anlatımı var fakat sınava 1 ay kala tüm soru çözüm videolarını üyelere özel yapması saçmaydı.Mahsum hocam bilinmeyen cevherler kategorisinin başını çekiyor.
seeraddar
Üstün
Kitabını bilerek sınava kısa süre kala çıkarıp absürt bir fiyatla satışa koyan, bu yüzden öğrencilerden linç yedi diye bütün videolarını katıla özel yapan ve katılın fiyatını 650 lira yapan adam o adam. Eğitimi/öğrencileri cüzdan olarak gören adam, keşfedilmesede olur.
Diğer hocalar gibi ekonomik özgürlüğü iyi olan bir hoca değil, daha Acil yazarıyken de bunu söylemişti. YouTube'dan öyle ahım şahım para kazanamıyor, kitap satışları deseniz öğrenciler tanımadığı için yerlerde. Ben normal karşılıyorum artık.Mükemmel anlatımı var fakat sınava 1 ay kala tüm soru çözüm videolarını üyelere özele çekmesi saçmaydı.
ESŞ'nin de aynı mesela, tüm seviyelerde para vermen lazım. Mustafa Yağcı, onda da aynı.
Siz sanırım Acil dönemindeki durumları bilmiyorsunuz dostlar, adam batmamak için bunları yaptığını defalarca açıkladı. Ben ders tarafına bakıyorum hâlen.Kitabını bilerek sınava kısa süre kala çıkarıp absürt bir fiyatla satışa koyan, bu yüzden öğrencilerden linç yedi diye bütün videolarını katıla özel yapan ve katılın fiyatını 650 lira yapan adam o adam. Eğitimi/öğrencileri cüzdan olarak gören adam, keşfedilmesede olur.
Şu sesi Mustafa Yağcı veya ESŞ'ye çıkaramayıp Mahsum hocaya çıkarmamız çok enteresan.
Veira
Üstün
Mahsum hocanın yarattığı izlenime tersti bu hareket isterse ekonomik durumu berbat olsun. Öğrencilerde doğal olarak hocanın ekonomik durumundan ziyade yaptığı şeyin etkisine bakıyor.Diğer hocalar gibi ekonomik özgürlüğü iyi olan bir hoca değil, daha Acil yazarıyken de bunu söylemişti. YouTube'dan öyle ahım şahım para kazanamıyor, kitap satışları deseniz öğrenciler tanımadığı için yerlerde. Ben normal karşılıyorum artık.
ESŞ'nin de aynı mesela, tüm seviyelerde para vermen lazım. Mustafa Yağcı, onda da aynı.
Net hatırlamıyorum ama Mahsum hoca bazı videolarında diğer YT hocalarını eleştiriyordu. Ana odakları reklam ve para olduğu için. İzlediği politika en baştan böyle olsaydı bu kadar eleştiri almazdı bence.
seeraddar
Üstün
Fizikçi dışında diğeri kim tanımıyorum bile. Şimdi Moz Akademi en başından beri bunu söyleseydi bir problem yok. Ama sen özellikle kitabı sınava birkaç ay kala çıkarıp absürt bir fiyata satışa koyuyorsun, sırf öğrencileri almak zorunda bırakmak için. yetmiyor, bütün videolarını öğrencilere seni linçlediği için katıla özel yapıp katılımı da 650 lira yapıyorsunŞu sesi Mustafa Yağcı veya ESŞ'ye çıkaramayıp Mahsum hocaya çıkarmamız çok enteresan.
O da doğru da dediğim gibi, batmamak için bunu yapmayı seçti. Kendi kararı.Mahsum hocanın yarattığı izlenime tersti bu hareket isterse ekonomik durumu berbat olsun. Öğrencilerde doğal olarak hocanın ekonomik durumundan ziyade yaptığı şeyin etkisine bakıyor.
Net hatırlamıyorum ama Mahsum hoca bazı videolarında diğer YT hocalarını eleştiriyordu. Ana odakları reklam ve para olduğu için. İzlediği politika en baştan böyle olsaydı bu kadar eleştiri almazdı bence.
Mustafa Yağcı'yı nasıl tanımıyorsun? Tombik hafif kel yaşlı bi' matematikçi amcamız işte.
Tamam da kitabın içeriğinin büyük kısmının Acil ilişiğinde hazırlandığı gerçeği de var, Acil ilişiğinden tamamen çıkıp kitabı 0'dan temize çekip paylaşılması normal kalıyor. Fiyatlandırması absürt ona lafım yok ama Acil'den çıktıktan sonra kitabı 0'dan temize çekip satışa sunulmasının ardından linçlenmesinin anlaşılabilir tarafı yok.Şimdi Moz Akademi en başından beri bunu söyleseydi bir problem yok. Ama sen özellikle kitabı sınava birkaç ay kala çıkarıp absürt bir fiyata satışa koyuyorsun, sırf öğrencileri almak zorunda bırakmak için. yetmiyor, bütün videolarını öğrencilere seni linçlediği için katıla özel yapıp katılımı da 650 lira yapıyorsun
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam Görünen indirme hızı ile gerçek hız neden aynı değil?
- Benkogambit
-
-