Büyük sayılabilecek bir kitlesi olan Berserk'in manga bölüm araları siz de biliyorsunuz ki çok uzundu. Ama Şu an 377. bölümü yayınladılar ve 378 8 Kasım'da yayınlanacak. İnşallah hikaye konusunda saçmalamamışlardır. Daha okumadım, şimdi okuyacağım. Benim de geç haberim oluyor bundan. Kaynak: Berserk Mangası 377. Bölüm ile Geri Döndü – Kayıp Rıhtım Yeni bölümü ise Tortuga çeviriden okuyabilirsiniz: Berserk - Tortuga Çeviri

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 10 bölümü okuyup bırakmıştım, seri acaba ne zaman biter?
İlk 10 bölümü okuyup bırakmanız normal. Ben tutulmadan önceki Kısımları okurken çok sıkılmıştım. Özellikle manganın başında biraz okuyup bırakıyordum. Bir kaç hafta sonra okuyacak şey bulamayıp tekrar başlıyordum. Ama tutulmadan sonra bir şahesere dönüştü. Taktığım kolye bile berserk kolyesi, siz öyle düşünün. Serinin bitmesi konusunda pek bilgim yok. Benim isteğim hemen bitmesi falan değil, uzun sürse bile güzel olması.

Son düzenleme:
İlk 10 bölümü okuyup bırakmanız normal. bence tutulmadan önceki Kısımları okurken çok sıkılmıştım.
Sıkıldığım için bırakmamıştım, Berserk okusaydım okuyabileceğim manga kalmayacaktı. 😀
0. küsüratli bölümlerde şeytanlarla antlaşma yapan bir dükten bahsediyorlardı, aniden serideki önemli karakterleri gösterince afalladım.

Sıkıldığım için bırakmamıştım, Berserk okusaydım okuyabileceğim manga kalmayacaktı. 😀
0. küsüratli bölümlerde şeytanlarla antlaşma yapan bir dükten bahsediyorlardı, aniden serideki önemli karakterleri gösterince afalladım.
Yani aynı şarap gibi okuma isteği yükselsin mantığıyla bekletiyorsunuz. İsterseniz Direkt 1li bölümlerden başlayıp tutulmadan sonra 0lı bölümleri okumaya başlayın. Onlar bittiğinde başta okuduğunuz yerden devam edin. Bu 0lı bölümler heyecan, okuma isteğini arttırıyor, tutulmadan önce sıkılıp bırakmayalım diye koymuş Miura.

Yani aynı şarap gibi okuma isteği yükselsin mantığıyla bekletiyorsunuz.
Anime ve mangalarda fazla takip edebileceğim seri kalmadı, iyileri sona sakladım. 😀
0 küsüratli olanları okurum önce, zaten çoğunu okumuşumdur, en son kaldığım yerde dük bedel ödemişti.

Bu arada Vagabond okudunuz mu?
İyi bir seri olduğunu duymuştum.

Anime ve mangalarda fazla takip edebileceğim seri kalmadı, iyileri sona sakladım. 😀
0 küsüratli olanları okurum önce, zaten çoğunu okumuşumdur, en son kaldığım yerde dük bedel ödemişti.

Hocam spoiler olacak ama.

Spoiler tagı bozuldu galiba. Dük 2 kez bedel ödemeye tenezzül etti. Siz bedel olarak karısını verdiği kısımda mısınız?

Yeni anime, mangalara şu anlık başlamayı düşünmüyorum. Solo Leveling mangasındayım ve Vinland Saga izliyorum. Günde az az izlediğim, okuduğum için üçünü birden yürütmek zor.

Net hatırlamıyorum, en son şeytan generallerinin olduğu bölgeye çekilip savaşıyorlardı diye anımsıyorum.

Yeni anime, mangalara şu anlık başlamayı düşünmüyorum.
En iyisini yapıyorsun ama illaki bitiyorlar. :)
Solo Leveling mangasındayım ve Vinland Saga izliyorum. Günde az az izlediğim, okuduğum için üçünü birden yürütmek zor.
Solo Leveling'in noveli daha iyi tasfirlere sahipti, çizgi romanı resmen çizimler kurtarıyor.
Bir de utanmadan SL popüleritesini kullanarak hiçbir yenilik sunmayan yeni seri çıkardılar.

Son düzenleyen: Moderatör: