Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir merak ediyorum. İzlemek değil de okumak için Berserk'e hangisinden başlanmalı, sırayla nasıl gidilmeli? Çok kafam karıştı, yardımcı olacak var mı? Sıfırdan başlayarak ilerlemek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mangasını okumak daha keyifli. Yalnız berserk +18 bir yapım ciddi anlamda kötü unsurlar içeriyor ve manga da bunlar daha yoğun.
Mangayı satın almak isterseniz 1.ciltten başlamalısınız. Hepsi Türkçe mi bilmiyorum. İnternetten okumak isterseniz yüklenen en eski bölümden yani 0.01 dediğiniz ilk bölüm.

Artı -1 Eksi
Mangasını okumak daha keyifli. Yalnız berserk +18 bir yapım ciddi anlamda kötü unsurlar içeriyor ve manga da bunlar daha yoğun.
Mangayı satın almak isterseniz 1.ciltten başlamalısınız. Hepsi Türkçe mi bilmiyorum. İnternetten okumak isterseniz yüklenen en eski bölümden yani 0.01 dediğiniz ilk bölüm.
aman hocam bızım yaşımız coktan geçti oraları :D ben dıjıtalde sevmıyorum dırekt mangasını okumak ıstıyorum emınım daha cok saracaktır, ben sımdı mesela bır cızgıroman dukkanında berserk 1 kıtabını buldum bununla mı baslamam gerek? berserk 2- berserk3 öyel gıdıyor yanı fiziki kitapta nasıl baslamalıyım

Artı -1 Eksi
Hocam yanı berserk manga 1 yazanı mı satın almalıyım bunu cozemedım 00a 00C bılmem ne böyle şeyler gordum kafa gıttı.

Karakter gelişimini önemsiyorsanız 00A'dan başlayabilirsiniz ama tavsiyem 1.bölümden başlamanızdır güncele geldikten sonra 00a gibi chapterları okuyabilirsiniz. Ek olarak eğer berserkin tüm ciltleri Türkçe'ye çevrilmedi o yüzden satın almak yerine online okumanız daha iyi olacaktır.

Karakter gelişimini önemsiyorsanız 00A'dan başlayabilirsiniz ama tavsiyem 1.bölümden başlamanızdır güncele geldikten sonra 00a gibi chapterları okuyabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/berserk...aro-miura-mat-ogreten-cetvel-pm-HBC0000794GLL hocam mesela bunu satın alıp 1'den baslayarak okusam dogru mu ılerlemıs olurum? buna takıldım, hanı atladıgım veya kacırdıgım yer olmaz dımı eger bu sekil ılerlıyorsa 6dan sonrakı serılerı de alırım. ona gore sıparıs verecegım de

Hocam Berserk okuyacaksanız Türkçe çevirilerden uzak durun, çeviri kalitesi rezalet. Gerekli şeylerin yıllar önce bastığı mangalar vardı fakat yasaklandı, 4 cilt basılmıştı. Türkçe olup kaliteli olan bir tek bu vardı.

Buradan cbz formatında indirin yac reader ile okuyun, resmi çeviri ve HD çözünürlüklü. 1'den başlayın 40'a kadar okuyun.

https://www.hepsiburada.com/berserk...aro-miura-mat-ogreten-cetvel-pm-HBC0000794GLL hocam mesela bunu satın alıp 1'den baslayarak okusam dogru mu ılerlemıs olurum? Buna takıldım, hanı atladıgım veya kacırdıgım yer olmaz değil mi eger bu sekil ılerlıyorsa 6'dan sonrakı serılerı de alırım. Ona gore sipariş verecegım de

Anime olayları atlıyor 1. Ciltden başlayın.

Son düzenleme:
https://www.hepsiburada.com/berserk...aro-miura-mat-ogreten-cetvel-pm-HBC0000794GLL hocam mesela bunu satın alıp 1'den baslayarak okusam dogru mu ılerlemıs olurum? Buna takıldım, hanı atladıgım veya kacırdıgım yer olmaz değil mi eger bu sekil ılerlıyorsa 6'dan sonrakı serılerı de alırım. Ona gore sipariş verecegım de.

Evet hocam ama dediğim gibi online okumanız daha iyi olacaktır yine de siz bilirsiniz.

Hocam berserk okuyacaksanız Türkçe çevirilerden uzak durun, çeviri kalitesi rezalet. Türkçe olup kaliteli olan sadece gerekli şeylerin yıllar önce bastığı seri vardı fakat yasaklandı, 4 cilt basılmıştı.

Buradan cbz formatında indirin yac reader ile okuyun, resmi çeviridir ve hd çözünürlüklüdür 1 den başlayın 40 a kadar okuyun.

Anime olayları atlıyor 1. Cilttenden başlayın.
Hocam bende malesef o akdar ileri seviye ingilizce yok, o yuzden mecbur ınternetten alacagım yani tek şansım turkcelerını okumak...

Evet hocam ama dediğim gibi online okumanız daha iyi olacaktır yine de siz bilirsiniz.
hocam ınternetten de okurum ama ıngılızcerm o kadar ıyı degıl, ınternet lınkı atarsanız ona da bakayım bu arada.