Berserk tarzı manga önerisi

Yer yer evet yer yer hayır. 97'deki animeyi izleyip okumaya başladım sana da öylesini öneririm. Mangadaki bir karakter bütün o kötü havayı yer yer alıp götürüyor bir tebessüm bırakıyor. Animeye neden koymamışlar anlamıyorum o kısımları.

Kral anime bayağı bir eksik haberin olsun manganın en başından tekrar başla yoksa çok şey kaçırırsın.

Bunun için yeni konu açmayayım, berserk depresif bir manga mı? Okumayı düşünüyorum ama eğer öyleyse okumam.

Yalnız hiçbir animeyi izlemeni önermiyorum. Manganın 90. bölümlerine falan geldikten sonra 97 animesini isteğe bağlı izleyebilirsin ama geri kalanı mangadan yardır.

Kral anime bayağı bir eksik haberin olsun manganın en başından tekrar başla yoksa çok şey kaçırırsın.

Yalnız hiçbir animeyi izlemeni önermiyorum. Manganın 90. bölümlerine falan geldikten sonra 97 animesini isteğe bağlı izleyebilirsin ama geri kalanı mangadan yardır.
Sadece mangasını okumayı düşünüyorum. Süper güç, güçlenme gibi şeyler var mı?

Fark ettim onu okurken altın çağa gelince, teşekkürler
Veyahut mangayı bitirdikten sonra keyfine izlenebilir. Şarkılarıyla olsun çizimler olsun(çizimler manga kadar olmasa da) çok güzel bir yapım yabana atılacak bir yapım değil.

Ana karakter normal insan ama çok iyi yazıldığı için karakter gelişimi çok güzel. Aşırı güçlü karakterlerin dövüşmesini falan okumak istiyorsan One Punch Man oku. Berserk daha karanlık fantezi bir anime.

Vagabond öneririm konu sahibi için. Cidden aşırı güzel bir manga. Manga okumaya başlayan insanlar genelde Berserk sonrası direkt Vagabond başlıyor. Berserk'e göre biraz daha geç açılıyor manga ama, hemen bırakma.

Süper güç pek yok ama ana karakter bayağı güçlü yani okurken aksiyon animelerinden daha heyecanlı olduğunu söyleyebilirim. Belki bana öyle geliyordur, bilmiyorum. Her neyse Essex'in dediği gibi sadece ana karakter değil serinin genel çoğu karakterin karakter gelişimi mükemmel işlenmiş kesinlikle oku dediğimi çok iyi anlayacaksın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt