Hocam emin olun Berserk'in manga kalitesini animeleri yansıtamıyor ne yazık ki. Bence manga okumak daha iyi ama yine siz bilirsiniz.

Okumuştum ama koleksiyonluk alınır. Ayrıca ben de manga okumayı beceremiyorum. Kafada oturmuyor ve canlanmıyor. One Piece'in mangasını bile zorla okuyorum. Kitap veya çizgi roman okurken akıyor fakat mangada her mangaka farklı stile sahip olduğu için beynim yanıyor. Kolay yöntemi varsa paylaşalım hocam :D

Okumuştum ama koleksiyonluk alınır. Ayrıca ben de manga okumayı beceremiyorum. Kafada oturmuyor ve canlanmıyor. One Piece'in mangasını bile zorla okuyorum. Kitap veya çizgi roman okurken akıyor fakat mangada her mangaka farklı stile sahip olduğu için beynim yanıyor. Kolay yöntemi varsa paylaşalım hocam :D
Hocam benim ilk okuduğum manga Berserk'di. Genel olarak yaptığım şey arkaya anime müzikleri açıp sayfa sayfa bilgisayar üzerinden okumaktı. İlk başta kafam çok karışıyordu fakat 100 bölüm okuduktan sonra bayağı alıştım diyebilirim ki Berserk genel olarak bana manga okuma kültürünü aşıladı. Biraz sabır ve emek işi diye düşünüyorum.

Animesini oturup düzgünce izleyemedim ama çok sevdiğim bir animedir kendisi mangasının olduğunu bilmiyordum stoklara gelince hemen alacağım. Güzel haber!

Peki mangasını alıp okumak mı mantıklı olur yoksa animesini izlemek mi?
Eger illaki animesini izleyecegim diyorsaniz 97 animesini veya film uclemesini izleyebilirsiniz fakat ikisinde de mangadan devam etmeniz gerekiyor cunku tamamlanmis degiller. En temizi sifirdan mangaya baslayip okumak.

Yıllar öncesinde Gerekli Şeyler yayınevi altında Berserk'in ilk 4 cildi basılmıştı ama içeriğindeki +18 şeyler yüzünden satışı durdurulmuştu. Şu an ise Athica Books isimli bir yayınevi tarafından seri baştan basılacak. Almak için sabırsızlanıyorum!

Nereden satın alıyoruz? Çok acil almam lazım.

Keşke animesi devam etse manga okuyamıyorum.

Mangası zaten dünyaca ün yaptıran.

Nereden satın alıyoruz? Çok acil almam lazım.
Şu an daha satışa çıkmadı fakat çıkarsa duyuru yapmak açısından konu açabilirim. Gerçi satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra satışı tükenecektir büyük ihtimalle diye düşünüyorum.

Athica Books'un yeni paylaşımı

1716546842230.webp

Manganın 1, 2 ve 3. ciltlerini ön sipariş ile satışa koymuşlar şu anda. Tanesini 102,70 olarak fiyatlandırmışlar ki bence normal bir fiyat. Sadece kargo ücretinin 90 lira olması bana biraz koydu açıkçası. Almak isteyenler için aşağı bir link bırakıyorum.

Son düzenleme:
Şu an daha satışa çıkmadı fakat çıkarsa duyuru yapmak açısından konu açabilirim. Gerçi satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra satışı tükenecektir büyük ihtimalle diye düşünüyorum.

Athica Books'un yeni paylaşımı

Eki Görüntüle 49766

Manganın 1, 2 ve 3. ciltlerini ön sipariş ile satışa koymuşlar şu anda. Tanesini 102,70 olarak fiyatlandırmışlar ki bence normal bir fiyat. Sadece kargo ücretinin 90 lira olması bana biraz koydu açıkçası. Almak isteyenler için aşağı bir link bırakıyorum.

Fiyatları gayet uygun tutmuşlar. 100 TL için değer. Para olsa da alsak.