Masuaku-Paulista-Udo-Ox-Musrati-Mario-Rash-Ndour-İmmobile-Muci-Bahtiyar-Onur B.

Yani şöyle oyuncuları olan bir takımdan taraftarı ne bekleyebilir ki? Bu futbolcular parasına bakan elemanların teki.
Hocam bende olsam bende paraya bakarım. Takımım için oynuyorsam ve kazanmasını istiyorsam, emeğimin karşılığını alırım.

Masuaku-Paulista-Udo-Ox-Musrati-Mario-Rash-Ndour-İmmobile-Muci-Bahtiyar-Onur B.

Yani şöyle oyuncuları olan bir takımdan taraftarı ne bekleyebilir ki? Bu futbolcular parasına bakan elemanların teki.
Uduokhai gayet iyi stoper, İmmobile maaşın hakkını veriyor, Muçi de 10 numara orijinli olmasına rağmen orada oynamadığı için oyun içinde kayboluyor.
Musrati de bizden önce 20+ teklifler alan birisiydi.

Kötü bitirdikleri bir sezonda havaya 20 milyon euro verdiler. Sezon başında Rafa Silva gibi maliyetli birini aldılar. Şimdi ise kasada para yok diyorlar. Bence en temel sorun yeni yönetimdi. Galatasaray taraftarı olduğum için Beşiktaş tafafını çok bilmyorum ama dışarıdan gördüğüm bu şekilde.

Kötü bitirdikleri bir sezonda havaya 20 milyon euro verdiler. Sezon başında Rafa Silva gibi maliyetli birini aldılar. Şimdi ise kasada para yok diyorlar. Bence en temel sorun yeni yönetimdi. Galatasaray taraftarı olduğum için Beşiktaş tafafını çok bilmyorum ama dışarıdan gördüğüm bu şekilde.
Rafa Silva gibi maliyetli diyor hala, Rafa o maliyeti fersah fersah sana performans olarak veriyor. Vermeyenleri konuşman lazım.
He tabii sizin elinizden Rafa'yı almamız bi tık kırmış sizi.

Rafa Silva gibi maliyetli diyor hala, Rafa o maliyeti fersah fersah sana performans olarak veriyor. Vermeyenleri konuşman lazım.
He tabii sizin elinizden Rafa'yı almamız bir tık kırmış sizi.

İlk 3'e giremedikten sonra verdiği performansın bir önemi var mı hocam? Tasarrufa gitmeniz gerekirken almanıza diyorum ben. Beni anladığınızı düşünüyorum.

Musrati de bizden önce 20+ teklifler alan birisiydi.
Portekiz Ligi'ne bağlıyorum bunu.
Bu adama 10M verilmesi mantıksız. O manada söylüyorum. 2-3'e alınsaydı yazmazdım. Erol Bulut kendilerinden o kadar istendiğini söylemişti.
İmmobile maaşın hakkını veriyor
38 yaşındakı fıtık Dzeko kadar değil maalesef. 9 golünün 5'i penaltı yani. Penaltı diye gol saymamazlığı yapmayacağım da Dzeko da yani sahada koştur koştur dolaşıyor ama şu durumda daha başarılı geliyor gözüme.

Takım böyle kötü durumdayken 5M+ maaş İmmobile + 10M Muci +10M Musrati filan hiç akla mantıklı gelmiyor. Bana göre para çar çur edildi. Sergenin ilk dönemi gibi 1 sene daha böyle götürülüp sonraki sene elden çıkılması istenenlerden filan çıkılsa daha iyiydi.

İlk 3'e giremedikten sonra verdiği performansın bir önemi var mı hocam? Tasarrufa gitmeniz gerekirken almanıza diyorum ben. Beni anladığınızı düşünüyorum.
İlk 3'e giremesen bile sonraki sezon elinden kârla çıkarabileceğin 3-5 oyuncudan birisi olduğunu düşününce o performansın önemi var.
Tasarrufa mı gitmem gerek, başta Masuaku olmak üzere takımın yarısını şutlayıp Rafa/Gedson/Semih/Svensson etrafında bir takım oturtup Feda dönemi yapman lazım, basit düşün.

Portekiz Ligi'ne bağlıyorum bunu.

Bu adama 10M verilmesi mantıksız. O manada söylüyorum. 2-3'e alınsaydı yazmazdım. Erol Bulut kendilerinden o kadar istendiğini söylemişti.

38 yaşındakı fıtık Dzeko kadar değil maalesef. 9 golünün 5'i penaltı yani. Penaltı diye gol saymamazlığı yapmayacağım da Dzeko da yani sahada koştur koştur dolaşıyor ama şu durumda daha başarılı geliyor gözüme.

Takım böyle kötü durumdayken 5M+ maaş İmmobile + 10M Muci +10M Musrati filan hiç akla mantıklı gelmiyor. Bana göre para çar çur edildi. Sergenin ilk dönemi gibi 1 sene daha böyle götürülüp sonraki sene elden çıkılması istenenlerden filan çıkılsa daha iyiydi.
Portekiz Ligi'ne bağladın okey, teklifi verenler PL orta hat takımları, istersen biraz araştırıp bulabilirsin.
Erol Bulut'u kaynak alman bayağı komikmiş, ona cevap bile vermiyorum.
Fıtık Dzeko İmmobile kadar ön alan baskısını tetikliyor mu? Rafa gibi ön tarafı tamamen yönetebiliyor mu? Cevabı kocaman bir Hayır.
Muçi/Musrati sana Avrupa kapısını açtı sonuç olarak, bunu göz ardı edemezsin. İmmobile için belki haklı olabilirsin ama Muçi/Musrati halen yavana atabilecek oyuncular değiller.
Sergen dönemi başkadır, bu dönemle karşılaştırılamaz.