Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SF26

Üstün
Kendisinden nefret de etsem Sergen takıma dokunmaya başladı, ilk geldiğinde yaşattığı hüsranların ardından iyi bir toparlanma sürecine girdik. Derbiye cezalarımızdan kurtulup gelmiş olacağız. İvmelenmiş durumda olmamızla birlikte rehavetten Osimhen'in oyun zekasıyla kurtulan, ciddi bir kondisyon sıkıntısı çekme olasılığı oldukça yüksek olan Galatasaray ile oynayacağız. Bakalım neler olacak?

Kendisinden nefret de etsem sergen takıma dokunmaya başladı, ilk geldiğinde yaşattığı hüsranların ardından iyi bir toparlanma sürecine girdik. Derbiye cezalarımızdan kurtulup gelmiş olacağız. İvmelenmiş durumda olmamızla birlikte rehavetten Osimhen'in oyun zekasıyla kurtulan, ciddi bir kondisyon sıkıntısı çekme olasılığı oldukça yüksek olan Galatasaray ile oynayacağız. Bakalım neler olacak?

Son 3 maçtan sonra daha pozitif bir Beşiktaş olduğu için derbi de alırız diyorum. Bir de içeride olacak iyice avantajlı konumdayız inşallah kazanırız.

Son 3 maçtan sonra daha pozitif bir Beşiktaş olduğu için derbi de alırız diyorum. Bir de içeride olacak iyice avantajlı konumdayız inşallah kazanırız.
Taraftar da kenetlenmiş durumda, istifa sesleri evet olacak ve olmaya devam edecek ütopik vaatlerin sonucu ama Beşiktaş kendi genlerine dönmeye başladı gene.

Sezon sonu yapılacak olan transferlerle artık kadro tamamlanır diye düşünüyorum. Sol kanat ve Rıdvan yerine sol bek kesinlikle şart gözüküyor.

Derbiyi yine önceki derbilerde olduğu gibi hediye etmezsek yüksek ihtimalle taraftar bile tek başına aldırır.

Ligin ilk yarısındaki GS, TS ve FB maçlarını altın tepsiyle hediye etmesek şu an belki de çok daha farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

Son düzenleme:
Cengiz çok tutuk, arkasında Dani Alves olsa bile canlanacak gibi durmuyor. Bu haliyle takımın içinde sırıtıyor. Bu maç tam Orkun’luktu, umarım bir daha saçma sapan kartlar görmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.