Maçı falan boş verin, deplasman tribününde yürüyecek adam kalmadı. Gözünü açamıyor kimse hâlen içerde.
Max 1 metre mesafeden herkesin suratına suratına biber gazıyla saldırdı polis. Bir şehir düşünün, şehirdeki neredeyse herkes İstanbul takımı gelince o takımın taraftarına saldırsın, yetmesin kolluk kuvvetleri de onlara saldırsın.

18. dakikada Serdar Dursun'un penaltıdan golüyle öne geçen yeşil-siyahlılar, 88. dakikada Orkun Kökçü'nün penaltı golüne engel olamadı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan ise direkt kırmızı kart gördü.
Bak takım kötü oynuyor olabilir o başka konu da bu Selçuk kadar sinirlendiğim bir adam yok renklilere yatar Beşiktaş'a kükrer.

Bak takım kötü oynuyor olabilir o başka konu da bu Selçuk kadar sinirlendiğim bir adam yok renklilere yatar Beşiktaş'a kükrer.
Jota'ya kırmızı karta oynadılar maçın başında ama bence planı tutmadı Selçuk efendinin. Yazık daha kariyerinin başında.
Maça gelecek olursak cidden bu kadar kötü bir sistem ile top oynanmaz. Paf takımı koysalar daha hareketli maç olurdu.
Beceriksiz yönetimin beceriksiz takımı işte. Yazıklar olsun hepsine.

Maçı falan boş verin, deplasman tribününde yürüyecek adam kalmadı. Gözünü açamıyor kimse hâlen içerde.
Max 1 metre mesafeden herkesin suratına suratına biber gazıyla saldırdı polis. Bir şehir düşünün, şehirdeki neredeyse herkes İstanbul takımı gelince o takımın taraftarına saldırsın, yetmesin kolluk kuvvetleri de onlara saldırsın.

Olayın öncesi var mı hocam? Direkt suçu birisine atmak doğru değil.

Olayın öncesi var mı hocam? Direkt suçu birisine atmak doğru değil.
Açtığım konuda alıntıladım sizi. Buraya da ek olarak belirteyim; Kendini ultras kültüründen sanıp boş konuşup tribünden düşen genç kardeşi için ambulans çağırılmasına engel olan arkadaşlar, gün gelir emniyet diye başladığınız tezahüratı diğer tribünlerden emniyetin biber gazlı saldırısına maruz kaldığınız için değiştirmek zorunda kalırsınız.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün şu anda tek hedefi ZTK olmalı. Burada bile böylelerse...
Bugün maç konuşulmamalı mümkün mertebe, hem Beşiktaş tribününün uğradığı saldırıda yaralanan kardeşlerimiz olsun hem de Kocaeli tribününde yaralanan kardeşimiz olsun herkesin şu an derdi çok.

Bugün maç konuşulmamalı mümkün mertebe, hem Beşiktaş tribününün uğradığı saldırıda yaralanan kardeşlerimiz olsun hem de Kocaeli tribününde yaralanan kardeşimiz olsun herkesin şu an derdi çok.
Kusura bakma olaylardan habersizim. Maçı izlemedim sadece skora bakarak yorum yaptım. Cana zarar gelmişse üzüldüm...