144

Üstün
Makaleler
1
18. dakikada Serdar Dursun'un penaltıdan golüyle öne geçen yeşil-siyahlılar, 88. dakikada Orkun Kökçü'nün penaltı golüne engel olamadı.

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan ise direkt kırmızı kart gördü.

18. dakikada Serdar Dursun'un penaltıdan golüyle öne geçen yeşil-siyahlılar, 88. dakikada orkun kökçü'nün penaltı golüne engel olamadı.

Kocaelispor teknik direktörü Selçuk inan ise direkt kırmızı kart gördü.

Teknik direktör neden kırmızı kart yedi?

Şiddetli itiraz.

Sürekli yan pas yaptılar cidden. Bu kadar kötü oyun olamazdı.
Ah canım Kocaelispor, Süper Lig’e çıktılar ama bir türlü toparlayamadık.
Fenerbahçeliyim aslında, memleket Kocaeli tabii. Geçen Fenerbahçe maçında Kocaelispor gerçekten çok iyi top oynadı. Maalesef olmadı ama.

Şiddetli itiraz.

Sürekli yan pas yaptılar cidden. Bu kadar kötü oyun olamazdı.
Hayatımda bu kadar sıkıcı maç izlemedim cidden. Tempo desen yok, pas desen yok, organize atak desen yok. Yok oğlu yok.

Yahu çoğu kariyerli futbolcu, ne hikmetse Beşiktaş'a gelince -20 overall yemiş gibi oluyorlar. Maçta Ersin-Uduokhai-Djalo üçlüsünden başka isim duymadım. Kendi yarı sahamızda sağa sola pas atıp top kaybı yapmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz.

Bu takım en az 10 sene daha kendine gelemez.

18. dakikada Serdar Dursun'un penaltıdan golüyle öne geçen yeşil-siyahlılar, 88. dakikada orkun kökçü'nün penaltı golüne engel olamadı.

Kocaelispor teknik direktörü Selçuk inan ise direkt kırmızı kart gördü.

Haberi şimdi gördüm. Durumu hala ağırmış maalesef.
Screenshot_2026-02-05-20-55-58-741_com.instagram.android.webp

Hayatımda bu kadar sıkıcı maç izlemedim cidden. Tempo desen yok, pas desen yok, organize atak desen yok. Yok oğlu yok.

Yahu çoğu kariyerli futbolcu, ne hikmetse Beşiktaş'a gelince -20 overall yemiş gibi oluyorlar. Maçta Ersin-Uduokhai-Djalo üçlüsünden başka isim duymadım. Kendi yarı sahamızda sağa sola pas atıp top kaybı yapmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz.

Bu takım en az 10 sene daha kendine gelemez.
Katılıyorum. Maçtan hiç eğlenmedim. Kocaeli de penaltı haricinde bazı pozisyonlar harici bir şey yapamadılar.

Haberi şimdi gördüm. Durumu hala ağırmış maalesef.Eki Görüntüle 224666
Eyvah, bu durum kötü oldu. Geçmiş olsun.