İlk 3'e giremedikten sonra verdiği performansın bir önemi var mı hocam? Tasarrufa gitmeniz gerekirken almanıza diyorum ben. Beni anladığınızı düşünüyorum.
İlk 3'e giremesen bile sonraki sezon elinden kârla çıkarabileceğin 3-5 oyuncudan birisi olduğunu düşününce o performansın önemi var.
Tasarrufa mı gitmem gerek, başta Masuaku olmak üzere takımın yarısını şutlayıp Rafa/Gedson/Semih/Svensson etrafında bir takım oturtup Feda dönemi yapman lazım, basit düşün.
Portekiz Ligi'ne bağlıyorum bunu.
Bu adama 10M verilmesi mantıksız. O manada söylüyorum. 2-3'e alınsaydı yazmazdım. Erol Bulut kendilerinden o kadar istendiğini söylemişti.
38 yaşındakı fıtık Dzeko kadar değil maalesef. 9 golünün 5'i penaltı yani. Penaltı diye gol saymamazlığı yapmayacağım da Dzeko da yani sahada koştur koştur dolaşıyor ama şu durumda daha başarılı geliyor gözüme.
Takım böyle kötü durumdayken 5M+ maaş İmmobile + 10M Muci +10M Musrati filan hiç akla mantıklı gelmiyor. Bana göre para çar çur edildi. Sergenin ilk dönemi gibi 1 sene daha böyle götürülüp sonraki sene elden çıkılması istenenlerden filan çıkılsa daha iyiydi.
Portekiz Ligi'ne bağladın okey, teklifi verenler PL orta hat takımları, istersen biraz araştırıp bulabilirsin.
Erol Bulut'u kaynak alman bayağı komikmiş, ona cevap bile vermiyorum.
Fıtık Dzeko İmmobile kadar ön alan baskısını tetikliyor mu? Rafa gibi ön tarafı
tamamen yönetebiliyor mu? Cevabı kocaman bir Hayır.
Muçi/Musrati sana Avrupa kapısını açtı sonuç olarak, bunu göz ardı edemezsin. İmmobile için belki haklı olabilirsin ama Muçi/Musrati halen yavana atabilecek oyuncular değiller.
Sergen dönemi başkadır, bu dönemle karşılaştırılamaz.