28197

Çalışkan
Geçen günlerde Scyrox V6 aldım, Trendyol Betaplus satıcısından. Dün akşam geldi, bugün açabildim. Kutuyu incelediğimde sanki üzerine ayakla basılmış gibi birçok darbe ve iz vardı. Scroll tekerleğinde kepek gibi şeyler, clicklerin üstünde kıl vardı. Hatta kutudan açar açmaz salça gibi bir koku geldi.

Dongle yerini açtım, orası tertemizdi. Fakat fare beklediğim gibi gelmedi; oyuncak gibi duruyor. Elim 18 cm, iki tutuş şeklinde de denedim ama inanılmaz küçük geldi. Belki ATK X1e’ye alıştığım için böyle oldu, son faren oydu. Allah’tan bonusla 2.000 TL’ye aldım; 3.000 TL verseydim pişman olurdum.

İade şansım var mı? Bazı yerlerde Betaplus ile uğraştırıcı olabileceğini okudum, merak ettim.

Geçen günlerde scyrox V6 aldım, Trendyol betaplus satıcısından. Dün akşam geldi, bugün açabildim. Kutuyu incelediğimde sanki üzerine ayakla basılmış gibi birçok darbe ve iz vardı. Scroll tekerleğinde kepek gibi şeyler, clicklerin üstünde kıl vardı. Hatta kutudan açar açmaz salça gibi bir koku geldi.

Dongle yerini açtım, orası tertemizdi. Fakat fare beklediğim gibi gelmedi; oyuncak gibi duruyor. Elim 18 cm, iki tutuş şeklinde de denedim ama inanılmaz küçük geldi. Belki ATK X1E'ye alıştığım için böyle oldu, son faren oydu. Allah'tan bonusla 2.000 TL'ye aldım; 3.000 TL verseydim pişman olurdum.

İade şansım var mı? Bazı yerlerde betaplus ile uğraştırıcı olabileceğini okudum, merak ettim.

Betaplus Gaming.Gen.TR'in aynı firması sanmıyorum. Ama yine de iade edebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20251202_140151.webp
    IMG_20251202_140151.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 49
Temizleyip mi geri yollarsın bu şekilde mi bilemem fakat dediğin doğru kullanılmış ürün yollamışlar.
alttada baya toz vardı üfledim gitti onlar keşke video çekseydim

Kanıtlamanız çok zor sonuçta siz yapmışsınız gibi davranırlar. Keşke kargoyu açarken video çekseydiniz o zaman iade alabilirlerdi bence.
iade etsem ne alacağımki bu paraya bonus puan ile aldım bonus pek çok yerde geçmiyor

İade hakkın varsa hiç uğraşmaya değmez, yeniden sipariş edersin.
Aklında sürekli soru işareti olacak.

Nasıl böyle bir şey yaparlar anlayamadım.

Kanıtlamanız çok zor sonuçta siz yapmışsınız gibi davranırlar. Keşke kargoyu açarken video çekseydiniz o zaman iade alabilirlerdi bence.

Temizleyip mi geri yollarsın bu şekilde mi bilemem fakat dediğin doğru kullanılmış ürün yollamışlar.

Hocam mouse için iade kargo kodu oluşturdum kağıda isim sipariş no ve iade sebebi yazmamı istemişler yaptım onu son bir kere fareye bakayım dedim abartıyor muyum diye her baktğımda farklı bir detay görüyorum eklediğim fotoğrafa baksanıza scroll tekerleğini çevirince plastiğin yarısı erimiş gibi bir şey şakamı midem bulandı iyice yarın DHL'ye vereceğim artık 1 hafta sonra para iadesi gelir bende yeni mouse bakarım ve bir daha betaplus satıcısından tövbe bir ürün almam.

Dosya Ekleri

• IMG_20251202_220644.webp
    IMG_20251202_220644.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20251202_220633.webp
    IMG_20251202_220633.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
alttada baya toz vardı üfledim gitti onlar keşke video çekseydim

iade etsem ne alacağımki bu paraya bonus puan ile aldım bonus pek çok yerde geçmiyor

Hocam mouse için iade kargo kodu oluşturdum kağıda isim sipariş no ve iade sebebi yazmamı istemişler yaptım onu son bir kere fareye bakayım dedim abartıyor muyum diye her baktğımda farklı bir detay görüyorum eklediğim fotoğrafa baksanıza scroll tekerleğini çevirince plastiğin yarısı erimiş gibi bir şey şakamı midem bulandı iyice yarın DHL'ye vereceğim artık 1 hafta sonra para iadesi gelir bende yeni mouse bakarım ve bir daha betaplus satıcısından tövbe bir ürün almam.
Scroll lastiği ya kaymış ya da dediğin gibi bir şey olmuş. Temiz ürün her tüketicinin hakkı. O kadar para veriyorsun, başkasının iadeli ürününü alman hakkın değil.