470

Uzman
Makaleler
2
Selam, sınava odaklanmak amacıyla beyaz gürültü açtım ancak internette beyaz gürültünün zararlı olduğu hakkında yazılar gördüm. Gerçekten zararlı mıdır kaç saat kullanılmalıdır odaklanmak için?

Sınav esnasında beyaz gürültü gibi zırvalar olmayacak. Önündeki kitapçık ve elindeki kalemden başka hiçbir şey olmayacak. Gereksiz şeyler ile kendinizi kandırmayın. Dersi düzgünce çalışın. Zararlı veya zararsız bilmem. Gereksiz olduğu kesin.

Maalesef odaklanma sorunlarım olduğu için odaklanmama yardım ediyor. Yani geçici olarak bir çözüm bulana kadar kullanmak zorundayım ve yine sadece sınavda dinliyorum demedim bile sadece sınava hazırlanırken dedim.

Hocam tamamen konunun dışında belirtmişsiniz. Maalesef odaklanma sorunlarım olduğu için odaklanmama yardım ediyor. Yani kullanmak zorundayım ve yine sadece sınacda dinliyorum demedim bile sadece sınava hazırlanırken dedim.
Hocam ben biraz araştırdım ve bu sesin odaklanmaya katkı yaptığına dair yapılan araştırmayı gözden geçirdim. Tamamiyle deneysel bir çalışma. Psikolojik olabilir sesi açtığınızda odaklanmaya proglamlanmış gibi düşünebilirsiniz. Ama tavsiyem YKS 2025 adayı ve ilk senemde 40k sıralamadan mezuna bırakmış biri olarak bu sese alışmamanızı öneririm. Dolaylı yoldan size zarar verir.

Hocam ben biraz araştırdım ve bu sesin odaklanmaya katkı yaptığına dair yapılan araştırmayı gözden geçirdim. Tamamiyle deneysel bir çalışma. Psikolojik olabilir sesi açtığınızda odaklanmaya proglamlanmış gibi düşünebilirsiniz. Ama tavsiyem YKS 2025 adayı ve ilk senemde 40k sıralamadan mezuna bırakmış biri olarak bu sese alışmamanızı öneririm. Dolaylı yoldan size zarar verir.

Tamamdır tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Muhtemelen sadece sınav zamanı kullanırım.