Durinbaba

Çalışkan
Rekabetçi FPS oyunları oynayan bazı yayıncılarda bu arkası açık Beyerdynamic DT 990 Pro kullandıklarını görüyorum ya da herhangi bir arkası açık kulaklık. Forumlarda da yine arkası açık kulaklık ile daha iyi ses kasıldığını söylüyorlar. Şimdi Beyerdynamic DT 770 Pro kapalı kulaklık almış olsam bununla ayak sesi falan kasamam mı ya da duyamam mı diğerine göre? Ses kalitesi olarak aralarında büyük bir uçurum mu var? Bu işleri iyi bilen biri varsa aydınlatsın.

Dün senin attığın Kinera Celest Wyvern yada Truthear Gate almayı planlıyorum. Aslında hiç gümrük felan işleriyle uğraşmamak için Amazon'dan Truthear Gate almaya daha sıcak bakıyorum. Neyse bu kulaklıkları da merak ettim nedir neyin nesidir diye. Zaten şuan alamam bunları kullanmak için bir de Dac almak lazımmış onlarda dünyanın parası. Yada şeytan diyor sadece Corsair HS80 Max al geç diyor.

990'da sahne geniş, 770'te sahne daha dar. Doğal olarak sesin yeri yönü 990'da daha iyi duyulacaktır. 990 dışarı deli gibi ses verecektir 770 ise o kadar vermeyecektir.

Karar seçim senin ama ben 990 aldım tamam demekle de olmuyor onu sürebilecek iyi bir dac/amp'a ihtiyacın var. Normal şartlarda 2.el K5 Pro veya K11 derim ancak 5.5k 2.el fiyatları ortalama. En azından dawn Pro vb. ayarda bir dongle DAC işini görür o da 2, 5-3K fiyat çıkartır.

HE400SE için konuşmak gerekirse oyun için aşırı uygun değil. Ses tonu, pürüzsüzlüğü, detay seviyesi, tonalitesi fiyat bandına müthiş işler çıkartıyor ancak bence rekabetçi oyun için pek de iyi değil. Güncel olarak kullanıyorum, hiç oynanmıyor değil ancak tam olarak uygun değil.

Dün senin attığın Kinera Celest Wyvern yada Truthear Gate almayı planlıyorum. Aslında hiç gümrük felan işleriyle uğraşmamak için Amazon'dan Truthear Gate almaya daha sıcak bakıyorum. Neyse bu kulaklıkları da merak ettim nedir neyin nesidir diye. Zaten şuan alamam bunları kullanmak için bir de Dac almak lazımmış onlarda dünyanın parası. Yada şeytan diyor sadece Corsair HS80 Max al geç diyor.
Bence SIMGOT EM6L al butce varsa. 7K fiyati var.

Normalde bahsettiğiniz kulaklıklar stüdyo kullanımları için. Yani müzik, ses prodüksiyonu için kullanılan kulaklıklar. Tabii bu oyun oynanmaz anlamına gelmiyor ama tam ihtiyacınızı karşılayacak tip bir kulaklık olmayabilir. Ayrıca bu referans kulaklığı dediğimiz kulaklıklar genelde yüksek Ohm değerlerine sahip olduğu için bilgisayarınızın kendi kulaklık girişi yeterli şekilde beslemeyebilir kulaklığı. Ayrı bir ses kartı veya kulaklık amfisi gerekebilir. Tabii 80 Ohm'luk versiyonları da var DT serisinin. Ama yine de tam ihtiyacınıza uygun bir kulaklık olmayabilir. DT 990 Pro kullanıyorum ben 2 aydır, müzikle uğraştığım için aldım. Oyun için farklı bir kulaklık tercih edebilirsiniz.

Rekabetçi FPS oyunları oynayan bazı yayıncılarda bu arkası açık Beyerdynamic DT 990 Pro kullandıklarını görüyorum ya da herhangi bir arkası açık kulaklık. Forumlarda da yine arkası açık kulaklık ile daha iyi ses kasıldığını söylüyorlar. Şimdi Beyerdynamic DT 770 Pro kapalı kulaklık almış olsam bununla ayak sesi falan kasamam mı ya da duyamam mı diğerine göre? Ses kalitesi olarak aralarında büyük bir uçurum mu var? Bu işleri iyi bilen biri varsa aydınlatsın.
Dt 900x varken ikisinede bakmazdım açıkçası. Fiyat farki var fakat kesinlikle hakkediyor , değiştirebilir kablo, daha dinlebilir tizleri var. Ayrica beslemesi çok daha kolay

Normalde bahsettiğiniz kulaklıklar stüdyo kullanımları için. Yani müzik, ses prodüksiyonu için kullanılan kulaklıklar. Tabii bu oyun oynanmaz anlamına gelmiyor ama tam ihtiyacınızı karşılayacak tip bir kulaklık olmayabilir. Ayrıca bu referans kulaklığı dediğimiz kulaklıklar genelde yüksek ohm değerlerine sahip olduğu için bilgisayarınızın kendi kulaklık girişi yeterli şekilde beslemeyebilir kulaklığı. Ayrı bir ses kartı veya kulaklık amfisi gerekebilir. Tabii 80 Ohm'luk versiyonları da var dt serisinin. Ama yine de tam ihtiyacınıza uygun bir kulaklık olmayabilir. Dt 990 Pro kullanıyorum ben 2 aydır, müzikle uğraştığım için aldım. Oyun için farklı bir kulaklık tercih edebilirsiniz.

Alakasız, oyun kulaklıkları rezil tunelerle ve iş görecek mikrofonlarla piyasaya sürülen safsatalardan. 7-8 onlara verileceğine 2.el bir 80 veya 250ohm 770/990 alınıp yanına 2.el bir dawn Pro vb. bir DAC alınarak paşa paşa kullanılır.

Normalde bahsettiğiniz kulaklıklar stüdyo kullanımları için. Yani müzik, ses prodüksiyonu için kullanılan kulaklıklar. Tabii bu oyun oynanmaz anlamına gelmiyor ama tam ihtiyacınızı karşılayacak tip bir kulaklık olmayabilir. Ayrıca bu referans kulaklığı dediğimiz kulaklıklar genelde yüksek Ohm değerlerine sahip olduğu için bilgisayarınızın kendi kulaklık girişi yeterli şekilde beslemeyebilir kulaklığı. Ayrı bir ses kartı veya kulaklık amfisi gerekebilir. Tabii 80 Ohm'luk versiyonları da var DT serisinin. Ama yine de tam ihtiyacınıza uygun bir kulaklık olmayabilir. DT 990 Pro kullanıyorum ben 2 aydır, müzikle uğraştığım için aldım. Oyun için farklı bir kulaklık tercih edebilirsiniz.

Bunlarkalbur ustu kulaklıklar hocam.
Oyun, muzik fark etmez ki iyi olan iyidir zaten.
Audio Technica M30X bile oyun ve dinlemede iyi 11 yıldır uzmedi.