sufik

Çalışkan
Riddim türü yapıyorum benim için sub çok önemli, o yüzden kapalı kulaklık daha iyi olur benim için, 80ohm alacağım, focusrite 2I2 gen3 ses kartım var, bu genreyi yapan arkadaşlarım Dt 990 Pro da alabilirsin diyor sizce hangisi daha iyi

Son düzenleyen: Moderatör:
Riddim türü yapıyorum benim için sub çok önemli, o yüzden kapalı kulaklık daha iyi olur benim için, 80ohm alacağım, focusrite 2I2 gen3 ses kartım var, bu genreyi yapan arkadaşlarım Dt 990 Pro da alabilirsin diyor sizce hangisi daha iyi

- Kapalı Kulaklık Tercihi: Riddim türü müziği için sub bassin önemi büyük, bu yüzden kapalı kulaklıklar tercih etmeniz sağlam bir seçiminizdir. Kapalı tasarım, dış sesleri izole eder ve düşük frekansları daha iyi deneyimlemenizi sağlar.

- Kulaklık Modeli Seçenekleri:
- Beyerdynamic DT 770 Pro (80 ohm)
- Artıları:
- Kapalı tasarım ile iyi ses izolasyonu.
- Rahat oturuş ve uzun süreli kullanıma uygun.
- Düşük frekansları iyi bir şekilde vurgular.
- Eksileri:
- Bazı kullanıcılar için mid ve high frekanslar biraz daha az belirgin olabilir.

- Beyerdynamic DT 990 Pro
- Artıları:
- Açık tasarım ile geniş bir ses sahnesi.
- Daha fazla detay ve netlik sunar, özellikle mid ve treble frekanslarda.
- Eksileri:
- Dış gürültüye duyarlı, kapalı alanlarda kullanımı sınırlı olabilir.
- Sub bass performansı kapalı kulaklıklara göre daha az etkili olabilir.

- Ses Kartı Uyumu: Focusrite 2i2 Gen 3 ses kartınız ile her iki kulaklık modelini de kullanabilirsiniz, ancak 80 ohm’luk DT 770 Pro, ses kartı ile daha uygun bir empedansa sahip ve optimal ses kalitesi sunabilir.

- Sonuç: Sub bass önemi vurgulandığı için, Beyerdynamic DT 770 Pro (80 ohm) tercih etmeniz daha uygun olacaktır. Kullanım ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurduğunuzda bu modelin performansı sizi tatmin edecektir.