Kim ne derse desin en iyi BF oyunu 1.oyun yoksa ilk onu oyna.
Detaylar
Kim cevapladı?Bence 3'tür.Kim ne derse desin en iyi BF oyunu 1.oyun yoksa ilk onu oyna.
neo1095
Uzman
Hocam daha çok hangi dönem ilgini çekiyorsa ona göre almalısın bence. BF2042 ilk çıktığı dönem bayağı bir buglu falan demişlerdi millet, ama muhtemelen şu an çok daha iyi ve oynanabilir durumdadır. Şahsen benim BF5 ortamı daha çok hoşuma gidiyor, ayrıca BF5 Definitive Edition'da açılabilir bir sürü kasa, skin gibi oyun-içi özellikler de veriyor.Dün BattleBit aldım fakat ortamı hiç sarmadı, ben de iade ettim ve Battlefield bakmaya karar verdim. Yaz indirimlerinde BF5 Definitive Edition 3,49 dolar, BF2042 ise 6 dolara geliyor. BF5'in hikayesinin bir kısmını PS4'te oynamıştım fakat BF2042'ye dokunmadım. Sizce hangisini alayım?
BF V gelmiş geçmiş en kötü BF bence. 2042 rezil bir oyun olsa da BF V'e tercih ederim.
2042 BF ile alakası olmayan bir COD çakması çöptür.
Astrea Virgo
Yetkin
@volvoseverim Battlefield 2042, senaryo modu olmayan Call Of Duty taklitçisi bir oyundur. Battlefield 5'in hikayesi de ve online modu da oldukça zevk verir. Ben her iki oyunu da oynadım. Battlefield 2042'nin çok eksikleri var. Fragmanlara sarf ettikleri çabayı oyuna gösterselermiş, en azından daha özgün bir oyun olabilirlermiş.
BF2042 alınabiliyorsa gereksiz gömülüyor çünkü oyun son zamanlarda cidden hataları düzeltildi ve çok eğlenceli bir hale geldi. Tek sorunu optimizasyonu kötü ama atmosfer ve efektler çok güzel. Hızlı akan bir oyun ve oyunda tank, gemi, uçak, helikopter ve silahlı araçlar bulunuyor. Map’ler büyük bence alınır.Dün BattleBit aldım fakat ortamı hiç sarmadı, ben de iade ettim ve Battlefield bakmaya karar verdim. Yaz indirimlerinde BF5 Definitive Edition 3,49 dolar, BF2042 ise 6 dolara geliyor. BF5'in hikayesinin bir kısmını PS4'te oynamıştım fakat BF2042'ye dokunmadım. Sizce hangisini alayım?
Bir sorunu daha ise açılış süresi çok uzun. Daha önce BF1 ve BF4’ün online’ını oynadım ama çok az. Sarmadı çünkü.
Hayır değil. Sırf oyunda Türk askerlerini coşkulu şekilde anlatmasından dolayı oyunu övgü yağmuruna tutuyorsunuz ki bu olayı ben de seviyorum. Ama bu oyunu en iyi oyun yapmaz. Zaten oyunu gerçekten oynamış birisi biliyordur ki biz Türkiye’ye karşı savaşıyoruz yani oyunda Türkleri öldürüyoruz.Kim ne derse desin en iyi BF oyunu 1.oyun yoksa ilk onu oyna.
Genel anlamda baktığımızda BF1’in alınacağını düşünmüyorum güzel değil.
Onu konsolda çok oynadım valla hocam.Kim ne derse desin en iyi BF oyunu 1.oyun yoksa ilk onu oyna.
Oyunun hikaye modunu hiç oynamadımHayır değil. Sırf oyunda Türk askerlerini coşkulu şekilde anlatmasından dolayı oyunu övgü yağmuruna tutuyorsunuz ki bu olayı ben de seviyorum. Ama bu oyunu en iyi oyun yapmaz. Zaten oyunu gerçekten oynamış birisi biliyordur ki biz Türkiye’ye karşı savaşıyoruz yani oyunda Türkleri öldürüyoruz.
Genel anlamda baktığımızda BF1’in alınacağını düşünmüyorum güzel değil.
Oyunda Türkler olmasa bile en iyi oyun olurdu ki alakası yok.