Çözüldü BF6 kampanyası kapsamındaki ürünü satın aldım fakat BF6 gelmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bedirhan0001
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam o günden sonra alışveriş yapmadım yanına bile yaklaşmadım benim gözümde bu dolandırıcılık başka bir şey değil.
Dolandırıcılar tabi. İşlerine geleni yapıyorlar. Bakın birkaç ay önceki konuma:

Hocam bildiğim kadarıyla hangi üründe oyun hediyesi olursa olsun hep o marka ilgileniyor. Mağaza hediye edecekse o ayrı ama Intel'e baktığımda Intel'in böyle bir hediyesi gerçekten var. Intel'in ilgilenmesi gerek diye düşünüyorum.

@Bedirhan0001, TRAY işlemci hocam bunlar. Ben elden aldım yine aynı plastik kutuda verdiler. O da olmasa cebime de koyardım. Bayağı aslında raftan veriyorlar da normal olan bu. Biz de bu sayede ucuza alabiliyoruz bu sistemleri.

@Bedirhan0001, tray işlemci hocam bunlar. Ben elden aldım yine aynı plastik kutuda verdiler. O da olmasa cebime de koyardım. bayağı aslında raftan veriyorlar da normal olan bu. Biz de bu sayede ucuza alabiliyoruz bu sistemleri.

O kadarını bilmiyorum hocam sadece ben alışverişten memnun kalmadım destek tarafı da o kadar ilgilenmedi benimle umarım sizin süreç sancısız geçer.

Ben elden aldım hocam. İtopya'dan daha önce de alışveriş yapmıştım. İşlemci konusunda siz nereden alırsanız alın hazır PC'lerde %90 TRAY işlemci gelecek. Toptan alım satım gibi düşünün. Orada endişeniz olmasın, herkeste aynı durum. Oyun konusunda umarım çözülür çünkü az buz para değil oyun ve vaat edilmiş ve gerçekleştirilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…