Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Hocam o günden sonra alışveriş yapmadım yanına bile yaklaşmadım benim gözümde bu dolandırıcılık başka bir şey değil.
Dolandırıcılar tabi. İşlerine geleni yapıyorlar. Bakın birkaç ay önceki konuma:

Hocam bildiğim kadarıyla hangi üründe oyun hediyesi olursa olsun hep o marka ilgileniyor. Mağaza hediye edecekse o ayrı ama Intel'e baktığımda Intel'in böyle bir hediyesi gerçekten var. Intel'in ilgilenmesi gerek diye düşünüyorum.

@Bedirhan0001, TRAY işlemci hocam bunlar. Ben elden aldım yine aynı plastik kutuda verdiler. O da olmasa cebime de koyardım. :D Bayağı aslında raftan veriyorlar da normal olan bu. Biz de bu sayede ucuza alabiliyoruz bu sistemleri.

@Bedirhan0001, tray işlemci hocam bunlar. Ben elden aldım yine aynı plastik kutuda verdiler. O da olmasa cebime de koyardım. :D bayağı aslında raftan veriyorlar da normal olan bu. Biz de bu sayede ucuza alabiliyoruz bu sistemleri.

O kadarını bilmiyorum hocam sadece ben alışverişten memnun kalmadım destek tarafı da o kadar ilgilenmedi benimle umarım sizin süreç sancısız geçer.

Ben elden aldım hocam. İtopya'dan daha önce de alışveriş yapmıştım. İşlemci konusunda siz nereden alırsanız alın hazır PC'lerde %90 TRAY işlemci gelecek. Toptan alım satım gibi düşünün. Orada endişeniz olmasın, herkeste aynı durum. Oyun konusunda umarım çözülür çünkü az buz para değil oyun ve vaat edilmiş ve gerçekleştirilmeli.