EsraBehzatHikayesi

Becerikli
Ürün elime ulaşalı 10 gün oldu, fazla zaman geçirmedim. Akşam FIFA oynarken sağ RT tuşundan yay sesi duydum. Bu durumda ne yapmam gerekir?

Kolu hiçbir şekilde zorlamadım, spam atmadım, oldukça dikkatli kullandım. Aldığım günden beri sadece birkaç kez deneme yaptım.

Wraith’e mail attım fakat emin olamadım; bu durumda bire bir değişim mi talep etmeliyim, yoksa kullanıcı hatası diyerek geri mi çevirirler?

Teknik servis kabul ederse kargo ücreti kime ait olur? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dediğiniz ekranlı model mi? Xbox olarak hâlâ alışamadım ama sanki bırak sal yapınca ses geliyor gibi oluyor. İlk aydan beridir var o benim kontrolcümde. Hâlbuki sadece Skyrim oynuyorum.

Evet ekranlı olan hocam biraz araştırma yaptım üretim hatası diyor yay tam oturmuyormuş.

Ses bu şekil sol temiz ama sağda var.

Son düzenleme:
Ürün elime ulaşalı 10 gün oldu, fazla zaman geçirmedim. Akşam FIFA oynarken sağ RT tuşundan yay sesi duydum. Bu durumda ne yapmam gerekir?

Kolu hiçbir şekilde zorlamadım, spam atmadım, oldukça dikkatli kullandım. Aldığım günden beri sadece birkaç kez deneme yaptım.

Wraith’e mail attım fakat emin olamadım; bu durumda bire bir değişim mi talep etmeliyim, yoksa kullanıcı hatası diyerek geri mi çevirirler?

Teknik servis kabul ederse kargo ücreti kime ait olur? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Benim EasySMX X10 gamepadde aynı sorun vardı biraz yağladıktan sonra kalmadı. Bir süre sonra gidiyor o yay sesi şuan yeni olduğu için esnemesi gerekiyor bir süre.

Benim EasySMX X10 gamepadde aynı sorun vardı biraz yağladıktan sonra kalmadı. Bir süre sonra gidiyor o yay sesi şu an yeni olduğu için esnemesi gerekiyor bir süre.

İlk defa duydum şehir dışına çıkacaktım benim de aklıma takıldı zamanla düzelir mi dersiniz?

Güncelleme geldi Wraith geri dönüş yapmadı maile bende TikTok'ta bir video gördüm Çinli kadın gamepad den gelen yay sesini böyle çözebilir siniz diye video atmış tetiğin olduğu alana kuvvetlice üfledim ve ses gerçekten gitti şaka gibi olay.

Son düzenleme:
İlk defa duydum şehir dışına çıkacaktım benim de aklıma takıldı zamanla düzelir mi dersiniz?

Güncelleme geldi Wraith geri dönüş yapmadı maile bende TikTok'ta bir video gördüm Çinli kadın gamepad den gelen yay sesini böyle çözebilir siniz diye video atmış tetiğin olduğu alana kuvvetlice üfledim ve ses gerçekten gitti şaka gibi olay.
Evet yaylı olduğu için ya biraz zeytinyağı ile ya da bir süre kullandıktan sonra ses gidiyor. Takılma hissi yoksa bir sorun yaşatmaz.