EmirBey

Becerikli
Sizin bu konuda tavsiyeleriniz ve görüşleriniz nedir? Kendi ilgi duyduğu alanlarda bir insan nasıl yetkin hale gelebilir? Akademik alanlar olabilir, spor, sanat, müzik de olabilir... Herhangi bir uğraş alanı için soruyorum.

1. Bu işi severek yapman lazım ya da katlanman.
2. Bilge biri olmak için, diğer şeylerin kölesi olmaman lazım.
Okuduğum, okumaya çalıştığım konuları seviyorum tabi.

1. Bu işi severek yapman lazım ya da katlanman.
2. Bilge biri olmak için, diğer şeylerin kölesi olmaman lazım.
Tekrar bakabilir misin? Ben aynı zamanda Açıköğretimde eUluslararası İlişkiler öğrencisiyim de. Ki sevdiğim bir alan. Geniş de bir alan. Bu alana dair okuyup araştırmayı belgesel izlemeyi seven biriyim de bilerek seçtim bölümü. Bu konulara dair yazı yayınlamak mantıklı olur mu yoksa daha pişmek mi lazım... Açtığım bu konunun bu konuyla da bağlantısı mevcut. Cevap verirsen teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Okuduğum, okumaya çalıştığım konuları seviyorum tabi.

Tekrar bakabilir misin? Ben aynı zamanda Açıköğretimde eUluslararası İlişkiler öğrencisiyim de. Ki sevdiğim bir alan. Geniş de bir alan. Bu alana dair okuyup araştırmayı belgesel izlemeyi seven biriyim de bilerek seçtim bölümü. Bu konulara dair yazı yayınlamak mantıklı olur mu yoksa daha pişmek mi lazım... Açtığım bu konunun bu konuyla da bağlantısı mevcut. Cevap verirsen teşekkürler. :)

Öğrenmek açısından yazı yazmak, akılda tutmak için birebir yöntemlerden biridir. Yazarken de yazını iyileştirir ve eksik olduğunu düşündüğü kısımları araştırıp, öğrenip yazına dahil edebilirsin.

Ben de Java programlama dili çalışırken; çok yazar, çizerdim ama yayımlamadım hiç lakin aklımda kaldı ve unutmadım hiçbir şeyi.