Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Görsel ekleyebilier mısınız hocam? Tam olarak görmek için. Farklı yerlerde kalmış olabilir çünkü.
BIOS pili yüzünden açılmıyormuş. Değişince açıldı.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Onlar da kısa mı hocam?4 RAM slotum var diğerlerinde de 3 bip sesi veriyor.
Helox
Üstün
Evet. Farklı RAM ile denedim yine 2 bip sesi veriyor RAM'lerde sorun olmadığına eminim ama slotlara ne olmuş olabilir. Kasaya ellemediğim halde bozulma ihtimali düşük değil mi?
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
İmkansız gibi bir şey hocam. Hocam 3 kısa bip de işin içine girince aklıma ayaklar da gelmiyor değil. Kasanın anakart ayak vidalarından da olabilir. (2 kez denk geldim)Evet. Farklı RAM ile denedim yine 2 bip sesi veriyor RAM'lerde sorun olmadığına eminim ama slotlara ne olmuş olabilir. Kasaya ellemediğim halde bozulma ihtimali düşük değil mi?
Eklediğim fotoğraftaki vidaları anakartın altına sistemi montajlarken takmıştınız değil mi?
Dosya Ekleri
Helox
Üstün
İmkansız gibi bir şey hocam. Hocam 3 kısa bip de işin içine girince aklıma ayaklar da gelmiyor değil. Kasanın anakart ayak vidalarından da olabilir. (2 kez denk geldim)
Eklediğim fotoğraftaki vidaları anakartın altına sistemi montajlarken takmıştınız değil mi?
Bilmiyorum ki. Bilgisayar eski bu vidaları hiç görmedim.
Bu 2 vidadan biri mi? @Recep Tayyip İvedik.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam o vidaların arkasında olması lazım. Çünkü o vidaları tutan ayak işlevi görüyor o vidalar.Bilmiyorum ki. Bilgisayar eski bu vidaları hiç görmedim.
Eki Görüntüle 67264
Bu 2 vidadan biri mi? @Recep Tayyip İvedik.
Helox
Üstün
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Görsel ekleyebilier mısınız hocam? Tam olarak görmek için. Farklı yerlerde kalmış olabilir çünkü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Helox
Üstün
BIOS pili yüzünden açılmıyormuş. Değişince açıldı.
Son düzenleyen: Moderatör: