Detaylar
Kim cevapladı?Bende de oluyor, endişe etmenize gerek yok. Neden olduğunu bende bilmiyorum ama önemli bir şey değil yani.
- Makaleler
- 4
O durum bende de oluyor, çok bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum.
- Makaleler
- 9
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC/SCANNOW yazıp başlatır iseniz sorun büyük ihtimal çözülür.
- Makaleler
- 24
Ekran kartınız AMD ise bazen çıkabiliyordu diye hatırlıyorum. Driver ile alakalı bir servisi açmak için gerekiyordu. Pek sorun olacağını sanmıyorum eğer korsan oyun, Windows kurmadıysanız.
Başlangıçta açılan programlardan dolayı oluyor bu. Bir problem değildir. İçiniz rahat etmiyorsa virüs taraması yapabilirsiniz.
Veyahut Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına girip bazı programları kapatabilirsiniz.
Veyahut Görev Yöneticisi'nden başlangıç kısmına girip bazı programları kapatabilirsiniz.
AMD yonga seti sürücüsü yapıyor genelde bunu ama işkilleniyorsanız başlangıçtaki programları tek tek kapatıp deneme yapabilirsiniz.
AMD hep bir işler çeviriyor zatenAMD yonga seti sürücüsü yapıyor genelde bunu ama işkilleniyorsanız başlangıçtaki programları tek tek kapatıp deneme yapabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-