Merhaba arkadaşlar, bilgisayar açıldığında sağ tık yaptığımda AMD Adrenalin gözükmüyor, tekrar sağ tık yaptığımda gözükmeye başlıyor. normal midir? 2. sağ tık yaptığımda gözüküyor anca.
Aynı sorun bende de var. Son güncellemeeiden sonra böyle oldu. Sanıyorum. Son güncellemeden sonra Alt+r yapınca gelmiyordu. Silip tekrar kurmak zorunda kaldım.
Bu Windows 11'in problemi değil mi? AMD Adrenalin ile alakası olmaması gerek, aynı durumu ben sağ tık yaptığımda Windows Terminal'in listede olmaması ile yaşıyorum örneğin, tekrar sağ tık yaptığımda geliyor. Windows 11'in çıkışından beri yeni sağ tık menüsünde olan bir problem benim için.
Sendeki sorun bende de var. Çok denedim DDU ile sildim geri yükledim hatta sıkıntı çıkmasın diye bilgisayara format bile attım. 24.7.1 sürümünden sonra bu olay yaşanmaya başladı. Herhalde genel bir olay sorun demiyorum artık elbet düzeltirler diye bekliyorum. Bence sende beklemelisin can dostum yüce insan eğer ki takıntılı biri isen benim gibi yapacak hiçbir şey yok bilgin olsun, her şeyi denedim.