Detaylar
Kim cevapladı?Ranchen
Uzman
Bilgisayar açıldığı an yapıyorsan bende de öyle oluyor. Bilgisayar yeni açıldığı için hemen yüklenmiyor sanırsam.
Hocam ne kadar beklersem bekleyeyim bilgisayar açıldığında ilk sağ tık yaptığımda hiçbir şekilde gözükmüyor.
Pixel TB
Uzman
Hocam ne kadar beklersem bekleyeyim bilgisayar açıldığında ilk sağ tık yaptığımda hiçbir şekilde gözükmüyor.
İstersen adrenalin sürücüsünü değiştir.
Windows 10 kullandığım zamanlar sağ tık bende hiç gözükmüyordu. Sonrasında adrenalini görev çubuğuna sabitleyip öyle kullanmıştım.
Bu durum bende Windows 11'e geçince düzeldi.
Ranchen
Uzman
İstersen adrenalin sürücüsünü değiştir.
Windows 10 kullandığım zamanlar sağ tık bende hiç gözükmüyordu. Sonrasında adrenalini görev çubuğuna sabitleyip öyle kullanmıştım.
Bu durum bende Windows 11'e geçince düzeldi.
DDU ile silip yüklememe rağmen çözülmedi. Normal bir şey mi anlamadım. Sadece 2. sağ tık yapışımda gözüküyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Windows 11'in problemi değil mi? AMD Adrenalin ile alakası olmaması gerek, aynı durumu ben sağ tık yaptığımda Windows Terminal'in listede olmaması ile yaşıyorum örneğin, tekrar sağ tık yaptığımda geliyor. Windows 11'in çıkışından beri yeni sağ tık menüsünde olan bir problem benim için.
İlk sağ tık
İkinci sağ tık
İlk sağ tık
İkinci sağ tık
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sendeki sorun bende de var. Çok denedim DDU ile sildim geri yükledim hatta sıkıntı çıkmasın diye bilgisayara format bile attım. 24.7.1 sürümünden sonra bu olay yaşanmaya başladı. Herhalde genel bir olay sorun demiyorum artık elbet düzeltirler diye bekliyorum. Bence sende beklemelisin can dostum yüce insan eğer ki takıntılı biri isen benim gibi yapacak hiçbir şey yok bilgin olsun, her şeyi denedim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-