Bilgisayar açıldığında ilk sefer sağ tıklandığında AMD Adrenalin gözükmüyor

Ranchen

Uzman
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar açıldığında sağ tık yaptığımda AMD Adrenalin gözükmüyor, tekrar sağ tık yaptığımda gözükmeye başlıyor. normal midir? 2. sağ tık yaptığımda gözüküyor anca.

Format atınca bile düzelmedi mi?

Format atınca bile düzelmedi mi?

Yok dostum düzelmiyor, ondan yazdım sana. Format bile çözmüyor, sıkıntı AMD kaynaklı bir olay, büyük ihtimal birkaç sürüm sonra düzeltirler dedim, şu an 24.10.1 kullanıyorum, 3 sürüm geçti, hala tık yok. Beklemekten başka bir çaremiz de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Ekran kartları için Windows 11'de genel sorun bu hala daha düzeltilmedi ilk kurduğum zamanlar nadirde olsa gözüküyorsa sonra tekrar gözükmemeye başladı

Birde sizde bir klasör içinde sağ tık yapınca AMD Adrenalin gözüküyor mu?

Adrenalin hemen yüklenmiyor bende de.
Bende bilgisayar ilk açıldığında ne kadar beklesemde ilk tıklayışda gözükmüyor ikinci tıktan sonra gözükmeye başlıyor.

Bende bilgisayar ilk açıldığında ne kadar beklesemde ilk tıklayışda gözükmüyor ikinci tıktan sonra gözükmeye başlıyor.
Terminal sağ tık menüsünde gözükmüyordu normal olarak açınca geri geldi anlamadım.

Aynı şekilde AMD adrenalinde olduğu gibi terminalde de aynı sıkıntı var.

Windows kaynaklı bir sorun sanırım.Bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…