Merhaba arkadaşlar, bilgisayar açıldığında sağ tık yaptığımda AMD Adrenalin gözükmüyor, tekrar sağ tık yaptığımda gözükmeye başlıyor. normal midir? 2. sağ tık yaptığımda gözüküyor anca.
Sendeki sorun bende de var. Çok denedim DDU ile sildim geri yükledim hatta sıkıntı çıkmasın diye bilgisayara format bile attım. 24.7.1 sürümünden sonra bu olay yaşanmaya başladı. Herhalde genel bir olay sorun demiyorum artık elbet düzeltirler diye bekliyorum. Bence sende beklemelisin can dostum yüce insan eğer ki takıntılı biri isen benim gibi yapacak hiçbir şey yok bilgin olsun, her şeyi denedim.
Yok dostum düzelmiyor, ondan yazdım sana. Format bile çözmüyor, sıkıntı AMD kaynaklı bir olay, büyük ihtimal birkaç sürüm sonra düzeltirler dedim, şu an 24.10.1 kullanıyorum, 3 sürüm geçti, hala tık yok. Beklemekten başka bir çaremiz de yok.
Yok dostum düzelmiyor, ondan yazdım sana. Format bile çözmüyor, sıkıntı AMD kaynaklı bir olay, büyük ihtimal birkaç sürüm sonra düzeltirler dedim, şu an 24.10.1 kullanıyorum, 3 sürüm geçti, hala tık yok. Beklemekten başka bir çaremiz de yok.
AMD Ekran kartları için Windows 11'de genel sorun bu hala daha düzeltilmedi ilk kurduğum zamanlar nadirde olsa gözüküyorsa sonra tekrar gözükmemeye başladı