Detaylar
Kim cevapladı?Ranchen
Uzman
Sendeki sorun bende de var. Çok denedim DDU ile sildim geri yükledim hatta sıkıntı çıkmasın diye bilgisayara format bile attım. 24.7.1 sürümünden sonra bu olay yaşanmaya başladı. Herhalde genel bir olay sorun demiyorum artık elbet düzeltirler diye bekliyorum. Bence sende beklemelisin can dostum yüce insan eğer ki takıntılı biri isen benim gibi yapacak hiçbir şey yok bilgin olsun, her şeyi denedim.
Format atınca bile düzelmedi mi?
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yok dostum düzelmiyor, ondan yazdım sana. Format bile çözmüyor, sıkıntı AMD kaynaklı bir olay, büyük ihtimal birkaç sürüm sonra düzeltirler dedim, şu an 24.10.1 kullanıyorum, 3 sürüm geçti, hala tık yok. Beklemekten başka bir çaremiz de yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ranchen
Uzman
Yok dostum düzelmiyor, ondan yazdım sana. Format bile çözmüyor, sıkıntı AMD kaynaklı bir olay, büyük ihtimal birkaç sürüm sonra düzeltirler dedim, şu an 24.10.1 kullanıyorum, 3 sürüm geçti, hala tık yok. Beklemekten başka bir çaremiz de yok.
O zaman bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ranchen
Uzman
Birde sizde bir klasör içinde sağ tık yapınca AMD Adrenalin gözüküyor mu?Yok dostum düzelmiyor, ondan yazdım sana. Format bile çözmüyor, sıkıntı AMD kaynaklı bir olay, büyük ihtimal birkaç sürüm sonra düzeltirler dedim, şu an 24.10.1 kullanıyorum, 3 sürüm geçti, hala tık yok. Beklemekten başka bir çaremiz de yok.
Ranchen
Uzman
Bende bilgisayar ilk açıldığında ne kadar beklesemde ilk tıklayışda gözükmüyor ikinci tıktan sonra gözükmeye başlıyor.
Terminal sağ tık menüsünde gözükmüyordu normal olarak açınca geri geldi anlamadım.Bende bilgisayar ilk açıldığında ne kadar beklesemde ilk tıklayışda gözükmüyor ikinci tıktan sonra gözükmeye başlıyor.
Bende bilgisayar ilk açıldığında ne kadar beklesemde ilk tıklayışda gözükmüyor ikinci tıktan sonra gözükmeye başlıyor.
Terminal sağ tık menüsünde gözükmüyordu normal olarak açınca geri geldi anlamadım.
Aynı şekilde AMD adrenalinde olduğu gibi terminalde de aynı sıkıntı var.
Windows kaynaklı bir sorun sanırım.Bir fikriniz var mı?Bende bilgisayar ilk açıldığında ne kadar beklesemde ilk tıklayışda gözükmüyor ikinci tıktan sonra gözükmeye başlıyor.
Terminal sağ tık menüsünde gözükmüyordu normal olarak açınca geri geldi anlamadım.
Aynı şekilde AMD adrenalinde olduğu gibi terminalde de aynı sıkıntı var.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-