Neden olabilir? Huzursuz oldum biraz. Görev yöneticisine baktım ve her şey normal görünüyor.
Her şey orijinal hocam. Başlangıç programları ve görev yöneticisi normal gibi.Baslangictaki programlari kontrol et, oraya kurulan programlar guncelleme kontrol falan atmis olablirler. Gorev zamanlayicida da olabilr. Bunu disinda malum sitelerden kurdugun programlar da bir seyler karistiriyor olabilir tabii.![]()
Bu tür durumlar genellikle bilgisayarda otomatik olarak çalışmaya başlayan bazı programlar veya görevlerden kaynaklanabilir. CMD pencereleri, bir komut dosyasının veya programın çalışmaya çalıştığını ancak hemen kapandığını gösteriyor olabilir. Sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:Neden olabilir? Huzursuz oldum biraz. Görev yöneticisine baktım ve her şey normal görünüyor.
msconfig yazın. Çalıştırın.Gorev yoneticisi degil gorev zamanlayici. Buraya programlar otomatik gorev atiyorlar belirli tarih icin. Google'dan nasil yapilandiracagini ogrenebilirsin. Ingilizce kullaniyorsan Task Schedule olarak aratabilirsin.Her şey orijinal hocam. Başlangıç programları ve görev yöneticisi normal gibi.