Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Denedim olmadı hocam.
PSU Kablosunu değiştirdim düzeldi arkadaşlar.
Tuşa bastığında hiçbir tepki vermiyorsa sistem, PSU ile başlanabilir.
- Makaleler
- 19
Statik elektrik boşaltmayı dener misiniz? Saçma olabilir ancak PSU'yu açtın mı?
Evet hiç tepki vermiyor. Kasam şu Frisby 650 W FC-9345G Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU modelini bilmiyorum.Tuşa bastığında hiçbir tepki vermiyorsa sistem, PSU ile başlanabilir.
Evet PSU açtım.Statik elektrik boşaltmayı dener misiniz? Saçma olabilir ancak PSU'yu açtın mı?
Zamanında benim Frisby PSU da bozulmuştu. Başka bir PSU ile dene.
- Makaleler
- 19
Evet hiç tepki vermiyor. Kasam şu Frisby 650 W FC-9345G Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU modelini bilmiyorum
Evet PSU açtım
RAM'lerin altın gibi olan uç kısımlarını bir okul silgisiyle yavaşça pek bastırmadan sil ve tekrar dene. Aman aman zarar verme RAM'e
GTX 1050 Ti
Ryzen 5 Pro 4650G
Kingston 8 GB RAM Tek Kanal 3200 MHz
B450M Pro M.2 Max
PSU modelini bilmiyorum ama kasam şu Frisby 650 W FC-9345G Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun RAM'de olsa bilgisayar tepki verirdi bence.RAM'lerin altın gibi olan uç kısımlarını bir okul silgisiyle yavaşça pek bastırmadan sil ve tekrar dene. Aman aman zarar verme RAM'e
Başka PSU alacağım olmazsa hocam.Zamanında benim Frisby PSU da bozulmuştu. Başka bir PSU ile dene.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin
-
-
-
-
-