CyberCihan
Başarılı
- Makaleler
- 2
Normal oynarken AMD Hata Raporu Aracı çıktı, ekran kapanıp açıldı. Bir süre sonra direkt siyah ekrana atıp "Cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor" ve altında da DRIVER_POWER blablabla yazdığını hatırlıyorum, kapandı bilgisayar. Kasanın tuşuna bastığım da kasanın ışıkları vs. yanıyor ama BIOS dahil ekrana görüntü gelmiyor.
(Monitöre StandBy Mode yazısı geliyor sonra kapanıyor) Kasanın USB portundan gamepade elektrik geliyor bu arada. Ben birkaç yöntem denedim fakat çözemedim.
DRIVER_POWER hatasının nedeni MicroSD driver kurulumu olabiliyormuş sanırım. Bu hatadan yaklaşık 8-9 saat önce bilgisayara MicroSD kart için driver kurmuştum.
Anakart MSI B450M Bazooka V2 ve Ez Debug Led ışığı VGA'da beyaz yanıyor sürekli.
-RAM'leri çıkarttım tek tek denedim, slot değiştirdim.
-Ekran kartını çıkartıp taktım.
-Güç kablosunu çıkarıp statik elektriğini aldım kasanın.
(Monitöre StandBy Mode yazısı geliyor sonra kapanıyor) Kasanın USB portundan gamepade elektrik geliyor bu arada. Ben birkaç yöntem denedim fakat çözemedim.
DRIVER_POWER hatasının nedeni MicroSD driver kurulumu olabiliyormuş sanırım. Bu hatadan yaklaşık 8-9 saat önce bilgisayara MicroSD kart için driver kurmuştum.
Anakart MSI B450M Bazooka V2 ve Ez Debug Led ışığı VGA'da beyaz yanıyor sürekli.
-RAM'leri çıkarttım tek tek denedim, slot değiştirdim.
-Ekran kartını çıkartıp taktım.
-Güç kablosunu çıkarıp statik elektriğini aldım kasanın.
Son düzenleme: