Detaylar
Kim cevapladı?BIOS pilini çıkarıp sıfırlamayi dener misin?
www.technopat.net
BIOS Sıfırlama Rehberi
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
PC Uzmanı
Başarılı
Kullandığınız anakart nedir? Sistem özellikleri belirtin.
Bu sorun BIOS kaynaklı sanırım.
Anakartım ASUS ROG B650E-E son sürüm BIOS kullanıyorum ama yine de nasıl bozuk olabiliyor acaba anakart mı bozuk.
Denedim sonuç yine aynıBIOS pilini çıkarıp sıfırlamayi dener misin?
BIOS Sıfırlama Rehberi
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...www.technopat.net
Xbox 360E
Üstün
@PC Uzmanı ilk önce BIOS'u sıfırlamayı deneyin, olmadı önceki sürüme dönün.
PC Uzmanı
Başarılı
Denedim sonuç aynı hocam.@PC Uzmanı ilk önce BIOS'u sıfırlamayı deneyin, olmadı önceki sürüme dönün.
Xbox 360E
Üstün
USB'ler tek tek söküp deneyin, BIOS alakalı bug olabilir. Bazı NVMe SSD'ler veya ekran kartı ile birlikte BIOS ekranında anlık donma yaşanabiliyor.
Olmadı, tek tek farklı BIOS sürümü deneyin. BIOS üzerinden ayarları sıfırla, EXPO açmadan test edin.
Olmadı, tek tek farklı BIOS sürümü deneyin. BIOS üzerinden ayarları sıfırla, EXPO açmadan test edin.
PC Uzmanı
Başarılı
Hangi USB'ler tek tek söküp deneyin, BIOS alakalı bug olabilir. Bazı NVMe SSD'ler veya ekran kartı ile birlikte BIOS ekranında anlık donma yaşanabiliyor.
Tamamdır teşekkür ederim hocam.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-