Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Doruto

Başarılı
Merhaba, (öncelikle şunu söylemeliyim, HDMI girişi ekran kartına takılı) bugün kasamı temizledim ama aşırı detaylı değildi sadece üstten toz aldım ve fanları sildim. Kabloları takıp çalıştırdığımda monitör HDMI sinyal yok dedikten birkaç saniye sonra kapandı (kapandı derken monitör güç tuşu ışığı sarı yanıyordu). RAM'leri söküp taktım yine aynı durum, ne yapabilirim? Bir sürü forum dolaştım hiçbiri çözüm olmadı, ekran kartını çıkarıp taksam çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
RAM'leri kontrol edin. Gerekirse birini çıkartıp tek slot olarak çalıştırmayı deneyin.
RAM'leri kontrol edin. Gerekirse birini çıkartıp tek slot olarak çalıştırmayı deneyin.
Tamam hocam ekran kartını söküp taktığımda onu da denerim.

Kabloyu anakarta bağlayıp denediğinizde görüntü alabiliyor musunuz?
Anakarttan denemedim hocam, normalde anakart'a taktığımda ekranın gelmemesi gerek.

Ramleri çıkardım ve slotlarının toz dolu olduğunu gördüm. Tozları temizlediğimde çalıştı, yardımlarınız için teşekkürler. @3586

Son düzenleme: