Windows'un kendi sıfırlama aracında, 'Tüm dosyaları kaldır ve Windows'u yeniden yükle' seçeneğini kullanıyorum.
Bu seçeneğin yavaş işlemesi normal hocam. Ayrıca berbat bir seçenek, kesinlikle USB ile temiz kurulum yapmalısınız aksi takdirde hiç sıfırlamasanız elle temizleseniz hemen hemen aynı.

Bu seçeneğin yavaş işlemesi normal hocam. Ayrıca berbat bir seçenek, kesinlikle USB ile temiz kurulum yapmalısınız aksi takdirde hiç sıfırlamasanız elle temizleseniz hemen hemen aynı.
Değil. Gayet de hızlı olması lazım. Soruna odaklanalım format önermek yerine.

Windows'un kendi sıfırlama aracında, 'Tüm dosyaları kaldır ve Windows'u yeniden yükle' seçeneğini kullanıyorum.
İlerleyen kısımlarda hangisini seçiyorsunuz? Bu şekilde yapmalısınız:

Değil. Gayet de hızlı olması lazım. Soruna odaklanalım format önermek yerine.

İlerleyen kısımlarda hangisini seçiyorsunuz? Bu şekilde yapmalısınız:

Bilemiyorum abi deneyim üzerine bu şekilde yapıldığında sistemde hızlanma olmadığını ve çoğu eski sürücünün ve dosyanın sistemde kaldığını gözlemledim. Hatta bu şekilde sıfırlama kullanan arkadaşımın bilgisayarında 5 yıl önce yüklediğimiz dosyayı yakalayınca tamamen emin oldum ki bir işe yaramıyor.
Ek olarak kendi sistemimde de uzun sürüyor, format atmam 10 dakika sürmezken masaüstünden sıfırladığımda 2 saat civarında sürmekte o yüzden sorun gibi gelmedi.