Diyor demesine de, taksitle 4.900 TL oluyor. Sırf Bilkom garantisi için 1.700 TL değmez bence. İthalatçı garantisinde de analog değişimi vb. oluyor drift yaparsa.@Rifle, Amazon TR garantili diyor. Başka yere bakmazdım bile.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
DualSense mi alacak? Xbox alacak sanıyorum.
Xbox alacaksa bunu alıp geçebilir.
Axess ve Maximum kartlar 3 taksiz faizsiz: https://www.itopya.com/xbox-series-wireless-9nesil-robot-white-gamepad_u22853
erdym 40
Üstün
Sen alma hocam ne diyeyim. Marketten pil alırsın pil bitince.
Ayrıca hall effect değil analogları, muhtemelen 3. 4. ayda stick drift sorunu olacak.
Katılıyorum atılan ürün çok daha uzun götürür ama Xbox kolu da 3-4 ayda drift atacak bir kol değil 1-1.5 yıldır çantamda kılıfsız kitapların arasında laptopla taşıdığım Monster Pusat Clutch bile drift yapmıyor ki yanlış anlaşılmasın bu yapmayacak anlamına da gelmez. Ama dediğiniz gibi dongle ayrı satılması kadar saçma bir şey görmedim. Tek tıkla bağlantı kadar güzel bir şey yok.
Drift şansa bağlı. İlk ay bile yapabilir.Katılıyorum atılan ürün çok daha uzun götürür ama Xbox kolu da 3-4 ayda drift atacak bir kol değil 1-1.5 yıldır çantamda kılıfsız kitapların arasında laptopla taşıdığım Monster Pusat Clutch bile drift yapmıyor ki yanlış anlaşılmasın bu yapmayacak anlamına da gelmez. Ama dediğiniz gibi dongle ayrı satılması kadar saçma bir şey görmedim. Tek tıkla bağlantı kadar güzel bir şey yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-
-