112Tilt

Çalışkan
Merhaba. Bilgisayarımı Windows üzerinden kapadığımda sürekli 3-4 dk öylece kalıp sonra kendini resetliyor. Oturum açma ekranı geldiğinde oradan tekrar kapattığımda ise kapanıyor. İnternettede benim sorunumla alakalı herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?

Windows 11 Pro kullanıyorum ve herhangi bir donanım sorunum yok bilgisayar yeni toplandı.

Merhaba. Bilgisayarımı Windows üzerinden kapadığımda sürekli 3-4 dk öylece kalıp sonra kendini resetliyor. Oturum açma ekranı geldiğinde oradan tekrar kapattığımda ise kapanıyor. İnternettede benim sorunumla alakalı herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz?

Windows 11 Pro kullanıyorum ve herhangi bir donanım sorunum yok bilgisayar yeni toplandı.
Ben temiz kurulum ile çözmüştüm. Laptopta başıma gelmişti. Belki başlat tuşı takılmış veya anakart üzerine start üzerinden giden kablolarda bir problem olabilir. Adlarını unuttum :). Kısa devre yaptığımız yere gidenler.

Açıkçası donanımla alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü kasa üzerinden kapattığımda veya reset attığımda bir sıkıntı yaşamıyorum sorunun windows ile alakalı olduğunu düşünüyorum. En kötü arkadaşın dediği gibi tekrardan bir temiz kurulum yapacağım.

Geçen birinin laptopunda ki eski laptop, yanlış formatta kurduğu için cihazda kapatırken vs sorunlar oluşuyordu. Kısaca yanlış bir format kurulumu yapmış olabilirsin. Format flashın varsa sıfırlayıp tekrardan oluşturmanı öneririm. Ondan sonra format atıp bir de öyle deneyebilirsin eğer başka çözüm bulamazsan.