Bir suredir olmaya basladi bu olay. Yesil forumda Denetim Masası'ndan hizli acip kapatma olayinin tikini kaldirin olur demisler. Onu yapinca kapandi 1 sefer ama simdi kapatliyor ekraninda surekli yukluyuor duruyor. Nasil cozebilirim dostlar?
Belki alakasız ama sırayla çalıştır'a şunları yazıp içindekilerin hepsini siler misiniz? (başına "-" koymayın ben anlaşılır olsun diye koydum.)
-temp
-%temp%
-Prefetch
-recent
Ayrıyeten Windows hangi diskteyse disk temizliği yapmanızı öneririm.
Yeşil forum
Konu ile ilgili olarak yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bunu öğrenmek gerekir. BIOS güncel mi ya da bilgisayarı kapatırken ne gibi olay yaşıyorsunuz? Kapatma düğmesine basılı tutunca kapanıyor mu? Bu soruları cevaplar mısınız? Daha detaylı bilgi lazım.
Kapatma/Acma tusuna basili tutunca kapaniyor. BIOS guncellemeye cekiniyorum yasadigim yerdeki elektrik olaylari yuzunden. Ama cok cok eski bir surumde degilim.
Kapatma/Acma tusuna basili tutunca kapaniyor. BIOS guncellemeye cekiniyorum yasadigim yerdeki elektrik olaylari yuzunden. Ama cok cok eski bir surumde degilim.
Baska diskimde farkli Windows kurulu degil maalesef .
Belki alakasız ama sırayla çalıştır'a şunları yazıp içindekilerin hepsini siler misiniz? (başına "-" koymayın ben anlaşılır olsun diye koydum.)
-temp
-%temp%
-Prefetch
-recent
-temp
-%temp%
-Prefetch
-recent