Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Bir suredir olmaya basladi bu olay. Yesil forumda Denetim Masası'ndan hizli acip kapatma olayinin tikini kaldirin olur demisler. Onu yapinca kapandi 1 sefer ama simdi kapatliyor ekraninda surekli yukluyuor duruyor. Nasil cozebilirim dostlar?

Islemci:AMD Ryzen™5 7600X
Anakart:GIGABYTE B650M DS3H
Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40
Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS
Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC
Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2
SSD:CRUCIAL P3 1TB
HDD 1: 4 TB Seagate Expension
HDD 2: 2TB Mypassport

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarimda 3 senedir lisansli Kaspersky var hocam. Virus yok buna da eminim. Sorun da bu zaten. Neden oluyor anlayabilmis degilim.

Belki alakasız ama sırayla çalıştır'a şunları yazıp içindekilerin hepsini siler misiniz? (başına "-" koymayın ben anlaşılır olsun diye koydum.)
-temp
-%temp%
-Prefetch
-recent

Ayrıyeten Windows hangi diskteyse disk temizliği yapmanızı öneririm.
Yeşil forum :rofl:
Konu ile ilgili olarak yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bunu öğrenmek gerekir. BIOS güncel mi ya da bilgisayarı kapatırken ne gibi olay yaşıyorsunuz? Kapatma düğmesine basılı tutunca kapanıyor mu? Bu soruları cevaplar mısınız? Daha detaylı bilgi lazım.
Kapatma/Acma tusuna basili tutunca kapaniyor. BIOS guncellemeye cekiniyorum yasadigim yerdeki elektrik olaylari yuzunden. Ama cok cok eski bir surumde degilim.

Farklı bir Windows sürümünde deneme şansınız var mı?

Baska diskimde farkli Windows kurulu degil maalesef :(.

Bilgisayarimda 3 senedir lisansli Kaspersky var hocam. Virus yok buna da eminim. Sorun da bu zaten. Neden oluyor anlayabilmis degilim.

Belki alakasız ama sırayla çalıştır'a şunları yazıp içindekilerin hepsini siler misiniz? (başına "-" koymayın ben anlaşılır olsun diye koydum.)
-temp
-%temp%
-Prefetch
-recent

Çözüm
-temp
-%temp%
-Prefetch
-recent

Hocam cok ilginc sekilde şu anda sorun cozuldu :D.

2 gündür uğraşıyordum, ilk başta saçma gelse de deneyeyim dedim. şu an çözüldü teşekkür ederim :)

Bios güncellemesi yaptıktan sonra meydana geldi. Yol gösterici olabilir diye eklemek istedim. F4 sürümden F32g geçince afalladı sanırım :)

edit: sorunun ne zaman ortaya çıktığını eklemek sebepli

Son düzenleme: