Bilgisayar mühendisliği için 30.000 TL bütçe ile laptop önerisi

Bütçe
30.000 TL veya 2.600 PLN
Soğutması rezalet G15'lerin.
Iyi deseydiniz direkt alicaktım

Soğutması rezalet G15'lerin.
O halde Macbook olmuyorsa bahsettiğiniz asus tuf f16 almaya çalışacağım. Yine model sorsam olur mu aklima takilan olursa

Mesela sizin attiginizla bunun özellikleri ayni ama ufak bir isim farki var, ne düşünüyorsunuz

Benim attığım 140W bu 165W.

Benim attığım 140W bu 165W.
Anlamadığım için soruyorum, artısı eksisi nasıl oluyor? Daha fazla güç kullanıyor, pili az gidiyor ama performansimi yüksek

Bu arada eğer ki vaktiniz varsa problem olmayacaksa muhtemelen laptobu RTV euro, x-kom, media markt.pl veya media expert sitelerinden birisinden alacağım. Isterseniz ordan direkt modelde onerebilirsiniz. 30k tl yaklaşık 2600 zł yapıyor. Yine iki farklı model onerebilirsiniz dilerseniz. Mesela 2600 a bu var ama şu laptop şu fiyata değer gibisinden

25W çok bir fark yaratmaz. Minik bir tık daha fazla ısınır (2-3 derece) ve şarjı %2-3 daha hızlı gider.
Teşekkür ederim. Bu arada eğer ki vaktiniz varsa problem olmayacaksa muhtemelen laptobu RTV euro, x-kom, media markt.pl veya media expert sitelerinden birisinden alacağım. Isterseniz ordan direkt modelde onerebilirsiniz. 30k tl yaklaşık 2600 zł yapıyor. Yine iki farklı model onerebilirsiniz dilerseniz. Mesela 2600 a bu var ama şu laptop şu fiyata değer gibisinden

25W çok bir fark yaratmaz. Minik bir tık daha fazla ısınır (2-3 derece) ve şarjı %2-3 daha hızlı gider.

Birde bunu sormak istedim

Son düzenleme:
Kasası ince olduğu için çok fazla ısınan ve menteşe sorunları olan bir model.

Kasası ince olduğu için çok fazla ısınan ve menteşe sorunları olan bir model.
Yani şuanda en iyisi asus tuf f16 diyorsunuz. Bazı kişilerde donma problemini okudum bu kronik olabilirmi

Son düzenleme:
Eskiden görmüştüm ama şu aralar çok görmüyorum. Kronik bir model değil kısa süreli üretim hatası.
Teşekkür ederim zamanınız için muhtemelen tavsiyeniz üzerine macbook o olmazsa asus tuf almaya çalışacağım

Eskiden görmüştüm ama şu aralar çok görmüyorum. Kronik bir model değil kısa süreli üretim hatası.
HUAWEI MateBook D 16 2024 Windows 11 Home/Intel i5-13420H/16GB/1TB SSD hakkinda bir bilginiz varmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…