Çözüldü Bilgisayar nasıl uzaktan kontrol edilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Şimdi şu anda elimde Google Remote Desktop var ama yavaş geliyor, bunun gibi her yerden bilgisayarıma erişebileceğim yazılımlar, uyugulamalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

RDP açarak eğer Windows unuza Microsoft hesabından giriyorsanız dilediğiniz yerden girebilirsiniz. Statik IP ihtiyacınıda no-IP gibi servisler ve programlarla çözebilirsiniz. Ekstra bir programa ihtiyaç yoktur Windows masaüstüne uzak bağlantı için.

Kolay gelsin.

Şimdi şu anda elimde Google Remote Desktop var ama yavaş geliyor, bunun gibi her yerden bilgisayarıma erişebileceğim yazılımlar, uyugulamalar var mı?
Ben RDP (Microsoft Remote Desktop) kullanıyorum ve gayet mutluyum. Eğer verici tarafta düzgün bir upload varsa performans ve gecikme gayet iyi. Bir de eski güzel SSH.

Telegram'a bilgisayarın kontrolünü vermek bana pek güvenli gelmedi.

Kankam Telegram'ı milyonlar anonim olmak ve sohbet için kullanıyor. Savaş bölgelerinden Telegram ile haber çıkarılıyor. Telegram senin kullandığın bilgisayarı, botu spesifik olarak bulup kontrol edecek değil. Ayrıca sunucu/kontrol edilecek bilgisayar tarafında çalışan yazılım benim tarafımdan yazıldı ve açık kaynak. Kod ortada yani. Sadece mesajları iletmek için Telegram'ın Bot API'sini kullanıyor. Sizin Telegram User ID numaranız dışında başka bir hesaptan kontrol edilemiyor. İçiniz rahat olsun yani.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt