Quarit 9

Çalışkan
Arkadaşlar, uzun sayılabilecek bir video çektim ve iddia ediyorum, birçok merak eden kişi için çok faydalı bilgiler var. En azından hızlı ve çok açıklayıcı bir video oldu. Genel olarak ne anlattığım ve açıkladığım konusunu merak ediyorsanız, bilgisayarın kendi içinde ve içinde kullanılan donanımların kendi içindeki teknolojiden bahsetmeye çalıştım ve birbirleri arasındaki ilişkileri detaylandırdım. İyi olabilecek doğru ve yanlış durumları değerlendirdim. Kaynaklar verdim. Bu kaynaklara yönelik şekilde araştırma yapabilirsiniz daha fazlası için. Çünkü bu kadarı bile bilgi edinmek için şahsen bana göre yetmeyecek bir durum.

Yine de genel standart paylaşımlara göre çok üst düzey bir paylaşımdır. Elbette direkt bu genel kavram konusu hakkında özellikle benden çok ama çok daha bilgiye ve paylaşıma sahip insanların paylaşımlarına ulaşmak mümkündür. En azından genele göre standartların çok üzerinde olan bir paylaşımım olduğunu düşünüyorum. İyi seyirler, aklınıza takılan bir şey olursa konuyu alakadar edecek şekilde sorabilirsiniz. Bununla birlikte eksik bulduğunuz bilgi sahibi olmasanız bile kendi mantığınıza ya da araştırma yaparak üzerine eklemeler yapabilirsiniz. İyi günler.