Kriyus

Üstün
Makaleler
1
Bugün bilgisayarı açınca bir yavaşlık hissettim. M.2 SSD'im sanki normalden daha yavaş çalışıyor.
Örneğin, HOI4 açılış süresi 2 katına çıktı ve çok yavaş açılıyor. Ayrıca WinRAR'dan masaüstüne dosya atarken de bir yavaşlık var.
Görev Yöneticisi'ni kontrol ettim, yüksek kullanan bir şey gözükmüyor. Driver'ım güncel, Windows Update de en son sürümde.
Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün bilgisayarı açınca bir yavaşlık hissettim. M.2 SSD'im sanki normalden daha yavaş çalışıyor.
Örneğin, HOI4 açılış süresi 2 katına çıktı ve çok yavaş açılıyor. Ayrıca WinRAR'dan masaüstüne dosya atarken de bir yavaşlık var.
Görev Yöneticisi'ni kontrol ettim, yüksek kullanan bir şey gözükmüyor. Driver'ım güncel, Windows Update de en son sürümde.
Bunun nedeni ne olabilir?
Hocam yeni windows updatede böyle sorunlar yaşayanları gördüm. Yazılımsal bir sıkıntı yüksek ihtimal. Eğer çok şüpheleniyorsnız Crystal Disk Infodan ssd modeliyle birlikte değerleride gönderirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

Hocam yeni Windows Update'de böyle sorunlar yaşayanları gördüm. Yazılımsal bir sıkıntı yüksek ihtimal. Eğer çok şüpheleniyorsnız CrystalDiskInfo'dan SSD modeliyle birlikte değerleride gönderirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

Yarın atabilirim ancak. Bilgisayarı kapatmadan önce baktım sağlığı %94'dü