mehmetalca35

Çalışkan
Herkese kolay gelsin arkadaşlar, yaklaşık 4-5 aydır sağlıklı bir şekilde Windows 10 kullanıyordum. Dün Windows 11'e geçmem için bir bildirim geldi Windows Update üzerinden, ben de geçiş yapayım dedim. Demez olaydım. Maalesef güncelleme inerken bir tur mavi ekran aldım (keşke ilk uyarıyı dinleseydim) ve güncelleme iptal olmuş, sanki hiç başlamamış gibi devam etti ve masaüstü açıldı. Tekrar indirmeyi denedim, bu sefer indi ve yüklendi fakat bir süre kullandıktan sonra tekrar mavi ekran hatası aldım ve bir daha bilgisayar açılmadı. Sürekli BIOS ekranına giriyor, masaüstüne hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Temiz bir kurulum yapmak istediğimde (Techolay üzerinden indirdiğim Windows 10 ve Windows 11) kurulum yapamıyorum, SSD'yi biçimlendiremiyorum.

Son düzenleme:
Başka bilgisayardan format USB yapıp denedin mi? Ayrıca BIOS da boot seçeneklerini de kontrol et. SSD ya da HDD seçili değilse döngüye giriyor olabilir.

Başka bilgisayardan format USB yapıp denedin mi? Ayrıca BIOS da boot seçeneklerini de kontrol et. SSD ya da HDD seçili değilse döngüye giriyor olabilir.

Daha önce format attım biliyorum rufus üzerinden flash belleğe de yazdırdım fakat sedye kurulum yapamıyorum.
Bu varsayılan olarak gelen boot düzeni
Bu ise kurulum yaparken aldığım hata maalesef ssdyi biçimlendirme yapamıyorum hiç bir şekilde.

RTX 4060 ekran kartı,
500 GB SSD M.2

Anladım Rufus'dan kurulum yaparken disk bölümü MBR olarak mı seçtin. Yoksa MBR dene. Tekrar USB yazman lazım Rufus ile.

MBR ile yazdırılmış şekilde kurulum yapılırken alınan hata.
Hocam yardımın için teşekkürler ben flash belleğe çekiç vura vura yazmaya çalışıyordum.
SSD'de önemli verileriniz var mı? Diskpart ile temizleyebilirsiniz.
SSD'de önemli bir veri yok ancak biraz araştırdım dediğiniz yöntem birkaç forumda da geçiyor denedim olmuyor. Hata alıyorum.