mehmetalca35

Çalışkan
Herkese kolay gelsin arkadaşlar, yaklaşık 4-5 aydır sağlıklı bir şekilde Windows 10 kullanıyordum. Dün Windows 11'e geçmem için bir bildirim geldi Windows Update üzerinden, ben de geçiş yapayım dedim. Demez olaydım. Maalesef güncelleme inerken bir tur mavi ekran aldım (keşke ilk uyarıyı dinleseydim) ve güncelleme iptal olmuş, sanki hiç başlamamış gibi devam etti ve masaüstü açıldı. Tekrar indirmeyi denedim, bu sefer indi ve yüklendi fakat bir süre kullandıktan sonra tekrar mavi ekran hatası aldım ve bir daha bilgisayar açılmadı. Sürekli BIOS ekranına giriyor, masaüstüne hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Temiz bir kurulum yapmak istediğimde (Techolay üzerinden indirdiğim Windows 10 ve Windows 11) kurulum yapamıyorum, SSD'yi biçimlendiremiyorum.

Son düzenleme:
Select disk sonrası şunu girer misiniz? Attributes disk clear readonly, sonra tekrar clean deneyin.

url=https://hizliresim.com/dlhfva3]

dlhfva3.jpg

[/url]

Başka denenecek bir şey kaldı mı inanın bilmiyorum, sadece başka diske Windows kurup disk programlarıyla bu diski sıfırlamak geliyor aklıma.

Arızalı olsa bölümleri göremezdik diye düşünüyorum ama ihtimali var.

Umarım öyledir. Benim anlamadığım Windows 11'i iki ayrı laptopta sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bir güncelleyelim dedik başımıza gelenlere bak. Hayır birkaç gün öncesinde tüm driverları güncellemiştim BIOS'da dahil.